Samsung’un tüm sırları açığa çıktı!

2 1

Samsung’un Galaxy A34 ve Galaxy A54 telefonları sızıntılarla gündeme gelmeye devam ediyor. Daha önce iki telefonla ilgili olarak birçok sızıntı gerçekleşmiş ve resmi tanıtımdan önce birçok detayı da öğrenmiştik. Şimdi de telefonların resmi görselleri internete düştü. Lafı daha fazla uzatmadan neler olduğuna birlikte bakalım.

Samsung’un yeni A serisi telefonlarını duymayan kalmadı desek doğru olacaktır. Galaxy A34 ve A54 modelleriyle ilgili olarak birçok sızıntı gerçekleşti. Telefonların resmi görselleri elimizde. Galaxy A34 ve A54 modelleri, Galaxy S23 ile temel olarak aynı tasarım dilini paylaşıyor. Bu durum şaşırtıcı değil. Samsung benzer tasarım DNA’sını farklı modellerinde kullanmayı seviyor. Yeni A serisinde ana kameranın yer aldığı kısımda ayrı çıkıntılı bölüm yok.

Samsung

WinFuture tarafından paylaşılan görsellerde de Galaxy A34 siyah, mor, yeşil ve sarı tondan açığa giden gümüş renk seçenekleriyle görünüyor. Galaxy A54 de siyah, yeşil, mor ve beyaz renk seçeneklerine sahip.

Her iki telefon arasındaki diğer bir fark ekranda saklı. Çünkü A34’te damla çentik varken, A54’te Infinity-O ekran tasarımı var. Bu açıdan A54 daha modern görünüm sunuyor. Diğer yandan kaynağa göre A54’ün ana kamera özellikleri de A34’ten daha iyiymiş.

samsung

Galaxy A34 ve Galaxy A54’ün özellikleri nedir?

Galaxy A54’te Exynos 1380 yonga seti, 8 GB RAM, microSD kart desteği, 128/256 GB dahili depolama alanı, 120Hz yenileme hızına sahip Super AMOLED ekran olacak. A34’te ise 6/8 GB RAM, 128/256 GB dahili depolama, microSD kart desteği, Exynos yerine MediaTek MT6877V yonga seti yer alacak. Samsung’un Exynos yerine MediaTek tercih etmesi biraz şaşırtıcı. Samsung’un, Galaxy A34 ve A54’ü MWC 2023’te tanıtması bekleniyor.

iPhone’da klasörlerin arka planını değiştirebilirsiniz