Oppo Reno 9 serisinin çıkış tarihi belli oldu

Oppo Reno 9

Son günlerde sık sık gündeme gelen Oppo Reno 9, Reno 9 Pro ve Reno 9 Pro+’nun resmi olarak tanıtılacağı tarih belli oldu.

Bildiğiniz gibi son günlerde Oppo cephesinde gözler Oppo Reno 9 serisine çevrilmiş durumda. Reno 9, Reno 9 Pro ve Reno 9 Pro+ olmak üzere üç farklı modelle kullanıcılarla buluşması beklenen bu yeni seri, son günlerde çeşitli sızıntılarda karşımıza çıktı. Bu sayede telefonun teknik özellikleri de büyük ölçüde netlik kazandı. Merakla beklenen Reno 9 serisinin teknik özelliklerinin ortaya çıkmasının ardından bugün de telefonun çıkış tarihi belli oldu.

Bugün Weibo’da paylaşılan bir davetiye, Oppo Reno 9 serisinin 24 Kasım’da Çin’de düzenlenecek bir etkinlikte resmen tanıtılacağını ortaya çıkardı.

Oppo Reno 9 serisi, 24 Kasım’da tanıtılacak

oppo reno 9

Daha önce gelen bilgilere bakılırsa Oppo Reno 9 serisinin standart modeli, Snapdragon 778G yonga setinden güç alacak. 12 GB RAM’e sahip telefonun arka kamerasının ana lensi 64 megapiksel, selfie kamerası ise 32 megapiksel olacak. Reno 9, 6.7 inçlik OLED bir ekranla geliyor. 1080p çözünürlüğündeki bu ekranın yenilenme hızı ise 120 Hz. Ekranın altıa gömülü halde bir de parmak izi sensörü yer alıyor. 4500 mAh’lık bir bataryaya sahip telefonda 67W hızlı şarj özelliği bulunacağı söyleniyor.

Diğer yandan Reno 9 Pro’nun MediaTek’in Dimensity 8000 yonga setini, Pro+’ın ise Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setini kullanması bekleniyor. Pro ve Pro+ modellerinin diğer özellikleri ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

WhatsApp artık birden fazla telefonda kullanılabilecek