Galaxy A06 Güçlü Kamerası ve Knox Vault Korumasıyla Fark Yaratıyor

Galaxy A06

Samsung’un stil ve performansı bir araya getiren bütçe dostu yeni akıllı telefonu Galaxy A06, 8.0 mm’lik ince tasarımı, yan bölüme eklenen parmak izi okuyucusu ile konforlu bir kullanım vadediyor.

Teknolojiyi ve akıllı cihaz inovasyonlarını herkes için erişilebilir kılmak için yola çıkan Samsung Electronics, yeni bütçe dostu modeli Galaxy A06’yı tanıttı. 6.7 inçlik geniş ekranıyla sürükleyici bir görsellik sunan Galaxy A06, güçlü Helio G85 işlemcisi ve 5.000 mAh bataryasıyla gün boyu sürebilen güçlü bir performans vadediyor.

50 MP yüksek çözünürlüklü kamerası ile her anı netlik ve ince detaylarla ölümsüzleştirebilen Galaxy A06’nın parmak izi okuyucusu ve Samsung Knox Vault koruması sayesinde kullanıcıların kişisel verileri de güvende olacak.

Galaxy A06

Çarpıcı ekran, çarpıcı kamera 

Galaxy A06’nın dinamik, canlı ve geniş 6.7” HD+ Infinity U ekranı ve dengeli 20:9 en-boy oranı; sosyal medyada gezinti yaparken, video izlerken veya fotoğraf albümünde en sevilen anılara göz gezdirirken sürükleyici ve konforlu bir ekran deneyimi sunuyor. Yeni eklenen Dolby Atmos ses özelliği ise ekranın görselliğine eşlik ederek izleme keyfini ve sürükleyiciliği artırıyor. Galaxy A06’nın 50 MP ana kamerası ile 8 MP selfie kamerası ise detaylar ve netlik konusunda hayal kırıklığına uğratmayacak.

 

Uzun süre güvenilir kullanım, güçlü performans ve pil 

Telefon, kişisel bilgilerin güvenliğini ve gizliliğini yüksek düzeyde koruma altına alan Samsung Knox Vault güvenliğine sahip. Cihazın yan bölümüne eklenen parmak izi okuyucu ise güvenli bir kullanım sunuyor.

Güçlü güvenlik korumasının yanında cihazların kullanım ömrünü artırmayı amaçlayarak güncelleme dönemlerini uzatan Samsung,  A06’da 4 yıl boyunca güvenlik ve 2 nesil işletim sistemi güncellemesi vadediyor. Galaxy A06 böylece hem güvenli hem uzun ömürlü bir akıllı telefon deneyimi sunuyor.   Helio G85 işlemcisine eşlik eden 5,000 mAh güçlü pili gün boyu şarj gerektirmeyen istisnai pil performansıyla öne çıkarken, 25W Hızlı Şarj özelliği, şarj süresini kısaltıyor.

 

İnce ve hafif tasarım, şık renk seçenekleri

Galaxy A06, bir önceki model A05 ile kıyaslandığında daha ince ve hafif tasarımıyla dikkat çekiyor. Yalnızca 8.0 mm’lik ince yapısı ve 189 gram ağırlığı ile daha konforlu bir tutuş sağlıyor. Özgün dokuya sahip arka kapak tasarımı ve Siyah, Mavi ve Altın olmak üzere birbirinden şık renk seçenekleriyle sunulan Samsung A06, 128 GB depolama seçeneğiyle ve 1 TB’e kadar mikro SD kart desteğine sahip.

Redmi Note 14 Pro’nun Teknik Özellikleri Sızdırıldı