Friends dizisinin sevilen oyuncusunun anı kitabı yürekleri burktu

Friends hayranları ünlü oyuncunun cenazesinde toplandı

Friends dizisi ile tanınan ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Matthew Perry’nin anı kitabındaki ilk cümle yürekleri burktu. İşte tüm detaylar.

Friends dizisi yıllardır ciddi bir hayran kitlesine sahip ve geçtiğimiz günlerde dizide sevilen karakterlerden birini canladıran Matthew Perry’nin ölüm haberi hayranları üzmüştü. Matthew Perry’nin anı kitabının açılış cümlesi, Friends yıldızının ölümünün ardından yürek burktu. ABD’nin hit komedi dizisinde Chandler Bing rolüyle tanınan 54 yaşındaki aktör, 28 Ekim Cumartesi günü Los Angeles’taki evinde ölü bulundu ve bildirildiğine göre jakuzide boğulmuştu. Yürek burkan haberlerin ardından dünyanın dört bir yanından övgüler yağdı ve birçok kişi Perry’nin alaycı ama sevimli Chandler rolünü son derece popüler sitcom’un en iyi parçalarından biri olarak nitelendirdi.

Friends dizisinin sevilen oyuncusunun anı kitabı yürekleri burktu

Ancak Friends dizisi şüphesiz Perry’nin bir oyuncu olarak en büyük başarısı olsa da yıldızın kendisi, insanların alkol bağımlılığını yenmelerine yardımcı olma yeteneğiyle anılmayı tercih edeceğini söyledi. Oyuncu, yıllar boyunca kendi bağımlılık mücadelesini gizlemedi ve Kasım 2022’de bunu anı kitabı Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing’de samimi bir şekilde mücadelesini anlattı. Şimdi Perry’nin hayranları, ölümünün ardından yeni bir yankı uyandıran anı kitabının açılış cümlesini paylaşıyor. Kitap şöyle başlıyor: “Merhaba, benim adım Matthew, ama beni başka bir isimle tanıyor olabilirsiniz. Arkadaşlarım bana Matty der. Ve bunu okuyorsanız ölmüşüm demektir.”

Elon Musk, İskoçya başbakanı Humza Yousaf’ı ‘bariz ırkçı’ olarak nitelendirdi