Forza Motorsport serisi yeni oyun için geri sayıma geçti

Forza Horizon

Araba yarışı oyunu denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Forza Motorsport serisinin yeni oyunu hakkında oldukça önemli bilgiler var.

Forza Motorsport serisi yeni oyun için geri sayıma geçti. Forza Motorsport serisinin bir sonraki oyununu bekleyen hayranlar, yeni gelişmelerle birlikte kısa bir süre içerisinde sevinçli haberler alabilirler. Turn 10‘un ünlü yarış simülasyonu serisindeki son oyun olan Forza Motorsport 7, neredeyse altı yıl önce yayınlandı. Ancak bu süre, serinin yeni oyunlarını beklemek için genellikle harcanan iki yıllık süreden oldukça uzun.

Forza Motorsport

Exputer tarafından duyurulan ve Xbox Two podcast’inin sunucusu Rand al’Thor tarafından desteklenen duyumlara göre, hayranların oyunu tam olarak dört ay daha beklemesi gerekebilir. Bu, oyunun 10 Ekim Salı günü çıkış yapabileceği anlamına geliyor. Bu iddia, geçtiğimiz ay Xbox duyumcusu MrMattyPlays tarafından paylaşılan duyumlarla uyumludur. MrMattyPlays, Turn 10’un bu tarihi hedeflediğini belirtmişti. Ayrıca Ekim ayı, Forza Motorsport serisinin yedinci, üçüncü ve dördüncü oyunları gibi popüler çıkış tarihlerini içerir.

forza street

Forza Motorsport serisi yeni oyun için geri sayıma geçti

Bu yıl, Ekim ayının birçok oyun çıkışı için oldukça yoğun bir dönem olacağı anlaşılıyor. Takvime bakıldığında Ubisoft’un Assassin’s Creed Mirage’ının 12 Ekim, CI Games’in Lords of the Fallen’ının 13 Ekim, Remedy’nin Alan Wake II‘nin 17 Ekim, Insomniac’ın Marvel’s Spider-Man 2’nin 20 Ekim, THQ Nordic’in Alone in the Dark’ının 25 Ekim ve SEGA’nın Total War: Pharaoh’unun Ekim ayında çıkması beklenen tarihleri dikkat çekiyor. Forza Motorsport da bu oyunlar arasında yer alacak ve diğer tüm Microsoft’un birinci taraf oyunları gibi, ilk gününden itibaren Game Pass’te olacak.

forza horizon 4

Turn 10, yeni oyunu teknik anlamda bugüne kadar geliştirdikleri en ileri seviye yarış oyunu olarak tanımlıyor. Yaratıcı yönetmen Chris Esaki birkaç yıl önce yaptığı açıklamada, önceki oyunla yeni oyun arasındaki fiziksel gelişmelerin, Forza Motorsport 4 ile Forza Motorsport 7 arasındaki ilerlemeler kadar etkili olduğunu belirtti. Bu, simülasyon hassasiyetinde önemli bir ilerlemeyi ifade ediyor. Forza Motorsport serisi yeni oyun için geri sayıma geçti.

Samsung katlanabilir akıllı telefon sektöründe çığır açacak