Forza Horizon 2 Sonunda Resmiyet Kazandı

Forza Horizon 2 Sonunda Resmiyet Kazandı

Xbox’a özel olarak geliştirilen Forza Motorsport serisinin yeni oyunu Forza Horizon 2’nin bu yıl içinde piyasaya sürüleceği sonunda resmi olarak duyuruldu.

PlayStation’a özel olarak hazırlanan yarış serisi Gran Turismo’ya karşı Xbox‘ın cevabı olan Forza Motorsport serisi, son yıllarda yerini iyice sağlamlaştırarak Xbox’ın önemli serilerinden biri haline geldi. Öyle ki Microsoft yeni nesil konsolu Xbox One‘ı geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürdüğünde, Forza Motorsport 5 de çıkış oyunları arasında yer alıyordu. Forza Motorsport 5 ile yeni nesil Xbox’a geçiş yapan seri, bu yıl piyasaya sürülecek olan Forza Horizon 2 ile yoluna tam gaz devam etmeye hazırlanıyor.

Forza_Horizon_2

2012 yılında Xbox 360’a özel olarak piyasaya sürülen Forza Horizon‘un yapımından sorumlu olan Playground Games ve serinin yaratıcısı Turn 10 Studios ortaklığıyla geliştirilecek olan Forza Horizon 2, son dönemde internete sızan detayların ardından sonunda resmi olarak duyuruldu. Bu yılın sonbahar aylarında piyasaya sürülecek olan oyunun Xbox One’a yönelik olarak çıkması zaten bekleniyordu ama Xbox 360 kullanıcılarına da sunulacağının duyurulması şaşkınlık yarattı. Forza Horizan 2 hakkında önemli detayların önümüzdeki hafta düzenlenecek E3 2014 kapsamında gün yüzüne çıkması bekleniyor.

World of Warcraft Filmi Hakkında Yeni Detaylar