First Class bilet yoksa uçamayanlara kötü haber: First Class uçuşlar tarih oluyor

TR jet uçak

First Class diye tabir edilen ve uçak yolculuğunun nirvanası olarak adlandırılan bu deneyim artık güzel bir anı olarak kalacak. Sebebi ise tamamen ekonomik!

First Class bilet yoksa uçamayanlara kötü haber: First Class uçuşlar tarih oluyor. Uçak yolculuklarının avantajdezavantaj mı olduğu hala oldukça tartışmalı bir mesele. Özellikle kısa mesafeli yolculuklar için havalimanına gitmenin zaten 1 saat sürmesi, bunun yanında uçuş saatinden en az 1 saat erken havalimanında olma gerekliliği ve uçuş sonrası bavul bekleme gibi süreleri hesaba kattığımız da, karayolu ile 4-5 saat süren yerlere uçak yolu ile gitmek avantajlı mı yoksa dezavantajlı mı sorusu hala yanıt arıyor.

THY uçak

Ancak hemen belirtelim ki bu tür tartışmalar ekonomi sınıfı biletler için geçerli. Yoksa Business Class ve First Class biletlere sahip olanların bu tür dertleri yok çünkü onların önceden gitmek, sıra beklemek ya da bavul için vakit harcamak gibi dertleri olmuyor.

ucaklarda vr

First Class bilet yoksa uçamayanlara kötü haber: First Class uçuşlar tarih oluyor

Bununla birlikte tüm uçak biletlerinin en itibarlısı olarak gösterilen First Class biletler artık tarih olabilir. Sebebi ise bu biletlerin yerine Business Class biletlerin tercih edilmesi ve First Class biletlerin genelde sahipsiz kalması.

TR jet uçak

Kararı alan şirket uçakçılık sektörünün bir numarası American Airlines. Şirket her ne kadar bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmış olmasa da, şirketin mali raporları, yeni uçak siparişleri ve koltuk planları bu söylentilerin doğru olduğunu gösteriyor. Zaten daha önce yaptığı açıklamalarda da First Class müşterilerinin yavaş yavaş Business Class’a kaydığını aktaran şirket yetkilileri için bu hamle çok da şaşırtıcı olmayacaktır.

Samsung W23 ve W23 flip tanıtıldı