FIFA oyunlarında Messi dönemi sona eriyor

fifa messi

EA Sports’la anlaşması sona yaklaşan Messi’nin bundan sonra FIFA oyunlarının kapağında yer almayacağı söyleniyor. Messi’nin yerini alması için ilk aday belli oldu.

Birçok kişi tarafından dünyanın en iyi futbolcusu olarak kabul edilen Arjantinli yıldız Lionel Messi, yıllardır FIFA oyunlarının kapağındaki isim oluyor. 2013’ten bu yana FIFA oyunlarının kapağında yer alan Messi, geçtiğimiz yıl çıkan oyunda tercih edilen isimdi. Ancak EA Sports cephesinden gelen yeni haberler, bu yıl sonunda çıkacak FIFA 17‘de bu durumun değişeceğini gösteriyor.

FIFA
FIFA

Futbol dünyasını yakından takip eden Le’Equipe gazetesi tarafından elde edilen yeni bilgiler, Messi ve EA Sports arasındaki anlaşmanın son yılına girildiğini ve tarafların yeni bir anlaşma üzerinde uzlaşamadığını ortaya çıkardı. Üstelik gazeteye göre ünlü oyuncu bundan sonra kapağın yüzü olmaya sıcak bakmıyor. Messi’nin bu kararına neyin sebep olduğu bilinmiyor. Diğer taraftan  da yeni oyunlarında Messi’de ısrarcı olmayacağı gelen iddialar arasında.

Bundan sonraki oyunlarında kapağı süsleyecek yeni bir yıldız için arayışta olan EA Sports ekibinin hedefinde Real Madrid’in genç yıldızı James Rodriguez var. Messi’den sonra Rodriguez akla gelen ilk isim olmasa da, Neymar ve Ronaldo gibi ünlü isimlerin rakip seri PES’le anlaşması bulunması tercihlerini kısıtlıyor.

 

Samsung Gear S2 iOS’la da Kullanılabilecek!