World of Warcraft Uzun Yıllar Hayatta Kalacak

Blizzard World of Warcraftın Performansından Memnun

İki hafta sonra onuncu yıl dönümünü kutlayacak olan World of Warcraft hakkında konuşan Blizzard, oyunun 20. yıl dönümünü de göreceğine inandığını açıkladı.

Diablo ve Warcraft gibi klasikleşmiş serilerin yapımından sorumlu olan Blizzard stüdyosu tarafından geliştirilen ve zamanla tüm zamanların en başarılı multiplayer RPG oyunu haline gelen World of Warcraft, önümüzdeki yıllarda da oyun dünyasındaki yolculuğuna devam etmeyi amaçlıyor. İki hafta sonra onuncu yıl dönümünü kutlayacak olan World of Warcraft hakkında açıklamalarda bulunan Blizzard Entertainment, oyunun 2024 yılında da oynanmaya devam edeceğini belirtti.

WoW

World of Warcraft‘ın onuncu yılı şerefine CNET’e açıklamalarda bulunan Blizzard yöneticisi Ion Hazzikostas, oyunun bir on yıl daha hayatta kalacağına emin olduğunu ve oyunun yirminci yıl dönümünü kutlama keyfine de erişeceklerini belirtti. Oyunun geleceğini kurgulamaya devam ettiklerini belirten Hazzikostas, sürekli bir sonraki ek pakette ve hatta ondan sonraki ek pakette de ne tür yenilikler getirebileceklerini düşündüklerini söyledi.

Bugüne kadar hiç olmadığı kadar büyük olan WoW ekibi, henüz Warlords of Draenor bile yayınlanmamışken bir sonraki ek paket için hazırlıklara başlamış durumda. Son dönemde kullanıcı kaybeden World of Warcraft’a yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Warlords of Draenor, 14 Kasım’ta yayınlanacak.

BlackBerry Classic Aralık Ayında Satışa Sunulacak