Watch Dogs Ubisoft’a Çok Şey Öğretmiş

Watch Dogs Ubisofta Çok Şey Öğretmiş

Geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen Watch Dogs hakkında konuşan Ubisoft, oyunun kendilerine açık dünya deneyimi konusunda çok şey öğrettiğini belirtti.

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve E3 2012 kapsamında gösterildiği günden beri oyun dünyasında büyük ilgi gören Watch Dogs, bu yılın en merak edilen oyunlarının başında geliyordu. Uzunca bir bekleyişin ardından oyun nihayet geçtiğimiz hafta satışa sunuldu, ve ilk günün sonunda Ubisoft’un tarihindeki en iyi satış rakamlarına ulaşarak büyük başarı elde etti. Her ne kadar PC versiyonunda yaşanan sıkıntılar oyunun çıkışına gölge düşürmüş olsa da Ubisoft‘un Watch Dogs’la istediği başarıyı yakaladığını söylemek mümkün.

Watch_Dogs

Watch Dogs için oldukça yoğun bir yapım sürecini başarıyla geride bırakan Ubisoft, oyunun yapım süreci ve stüdyoya kattıkları hakkında açıklamalarda bulundu. Konuyla ilgili konuşan Ubisoft Montreal yetkilisi Lionel Raynaud, Watch Dogs sayesinde açık dünya oyunlar ve özellikle de bu açık dünyada kullanıcılara sunabilecekleri imkanlar hakkında çok şey öğrendiklerini belirtti. Daha önce Assassin’s Creed ve Far Cry gibi açık dünya oyunlar geliştirmiş olan Ubisoft, Watch Dogs’la beraber açık dünya sistemini daha da geliştirdiklerini ve serbest aktivitelerle oyunun ilerlemesi arasında ideal bir denge kurduklarını belirtti.

Oculus Rift ve Samsung Beraber Çalışıyor