Watch Dogs 2 Hakkında İlk Detaylar

Watch Dogs 2

Henüz yapım sürecinin ilk aşamalarında olan Watch Dogs 2 hakkında açıklamalarda bulunan Ubisoft, yeni oyunda daha fazla risk alacaklarını açıkladı.

Prince of Persia, Assassin’s Creed ve Far Cry gibi sevilen serileri oyun dünyasına kazandıran Ubisoft stüdyosu, önümüzdeki yıllarda oyun dünyasında adından sıkça söz ettirebilecek yeni bir seriyi başlatacak gibi görünen Watch Dogs’u geçtiğimiz yıl piyasaya sürdü. 2014’ün en merak edilen oyunları arasında yer alan Watch Dogs bu beklentileri karşıladı ve yılın en başarılı oyunları arasına girerek Ubisoft’un yüzüne güldürdü.

Watch_Dogs_2

Henüz piyasaya sürülmemişken bile potansiyel bir serinin ilk oyunu olarak görülen Watch Dogs’un bu başarısının ardından devam oyunları üzerinde çalışmak için zaman kaybetmeden harekete geçen Ubisoft, henüz yapım sürecinin ilk aşamalarında olan Watch Dogs 2 için planlarını oyun dünyasıyla paylaştı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ubisoft yöneticisi Jonathan Morin, yeni oyunu geliştirirken ilk oyun için aldıkları eleştirileri dikkate alacaklarını belirtti.

Watch Dogs‘un piyasaya sürülmesinin ardından aldıkları geri dönüşler sayesinde ilk oyunun sandıkları gibi kusursuz olmadığını anladıklarını belirten Morin, bu kusurları yeni oyunda gidereceklerini belirtti. Watch Dogs 2‘de seriye yeni bir soluk getirmek zorunda olduklarını hatırlatan Morin, yeni oyunda daha fazla risk alacaklarını belirtti.

Xiaomi Mi Note Pro Resmi Olarak Tanıtıldı