Far Cry 5 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

far cry 5 4

Ubisoft’a bağlı Montreal stüdyosu tarafından geliştirilen Far Cry 5 hakkında daha fazla detay ortaya çıktı. İşte oyun hakkındaki son ayrıntılar.

Ubisoft, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde Far Cry 5’i duyurmuştu. Aslında Far Cry 5 zaten beklenen bir yapımdı. Fakat genel kanı oyunun Haziran ayında gerçekleşecek olan E3’te duyurulacağı yönündeydi. Yani Ubisoft’un duyuru konusunda biraz aceleci davrandığını söylesek sanırım pek de yanılmış olmayız. Özellikle de oyun için duyurulan çıkış tarihini göz önüne aldığımızda.

Ubisoft, Far Cry 5’in duyurusu esnasında oyuna dair pek çok ayrıntıyı da paylaşmıştı. Hikayeden, çoklu oyuncu modlarına kadar, yapımın dinamikleri hakkında bilgi sahibi olmuştuk. Yapımcı stüdyo, kafalarda soru işareti oluşturan bazı noktaları da geçtiğimiz gün aydınlattı.

Ubisoft adına Polygon’a yapılan bir açıklamada, Far Cry 5’te bulunan co-op modu detaylandırıldı. Açıklamaya göre, oyunda yer alan ve iki oyuncunun aynı anda hikaye modunu oynamasını sağlayan bu modun, sadece online olarak oynanabileceği belirtildi. (Bu mod hikaye yerine kısa görevler de içerebilir. ) Yani bazı oyunlarda olduğu gibi aynı ekran üzerinden Far Cry 5’i oynamak mümkün olmayacak.

Far Cry 5, 27 Şubat 2018’de raflardaki yerini alacak. PC, PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilen yapım şimdiden Uplay ve Steam üzerinden ön siparişe sunulmuş durumda. Yine de her halükarda oyunun çıkışına uzun bir süre olduğunu hatırlatmak gerekiyor.