Homefront: The Revolution Gerilla Taktiklerine Odaklanacak

Homefront The Revolution Gerilla Taktiklerine Odaklanacak

Yapım aşamasındaki Homefront: The Revolution hakkında açıklamalarda bulunan Crytek, yeni oyunda gerilla taktiklerine daha çok odaklanacaklarını belirtti.

2011 yılında piyasaya sürülen Homefront‘un Crytek stüdyosu tarafından geliştirilen devam oyununun Homefront: The Revolution adıyla anılacağı ve bu yıl içerisinde piyasaya sürüleceği, geçtiğimiz hafta yapılan resmi açıklamayla duyurulmuştu. ABD’nin kuzey kore tarafından işgal edildiği kurgusal bir evrende geçen Homefront serisinin Crytek tarafından devralınması birçok kişiyi şaşırtmış olsa da, bugüne kadar Crysis ve Far Cry gibi önemli serilen geliştiren stüdyo, Homefront serisine yenilil getirebileceğine inanıyor.

HomefrontThe_Revolution

Yapım aşaması devam eden Homefront: The Revolution hakkında açıklamalarda bulunan Crytek yetkilisi Fasahat Salil, seri için yaratılan dünyanın oldukça ilgi çekici olduğunu ama ilk oyunda gerektiği gibi işlenemedeğini belirtti. Yeni oyunda gerilla taktiklerine daha çok odaklanacaklarını belirten Salil, The Revolution’da iyi organize olmuş küçük bir ekibin nasıl dev bir orduya kafa tutabileceğini göstereceklerini söyledi.

NVIDIA Ubisoft Oyunlarının Yapımında Yer Alacak