Bu oyun kaçmaz! Fallout: New Vegas ücretsiz oldu

Fallout New Vegas

Epic Games her hafta bir ya da iki oyunu ücretsiz olarak veriyor. Artık bir klasik haline gelen ücretsiz oyun geleneğinde şimdiye kadar birçok hit yapım bedava oldu. Mesela Grand Theft Auto V buna örnek verilebilir. Geçtiğimiz hafta Death Stranding ücretsiz hale gelmişti. Bu haftanın oyunu da Fallout New Vegas oldu.

Birçok kişi tarafından yapılmış en iyi Fallout oyunlarından biri olarak kabul edilen Fallout New Vegas, tüm DLC’leriyle birlikte Epic Store’da haftanın ücretsiz oyunu olarak veriliyor. 2010’da piyasaya sürülen Fallout: New Vegas, Obsidian Entertainment tarafından geliştirildi. Çıktığı dönemde oldukça sevilen yapıma daha sonra DLC’ler geldi. Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues, Lonesome Road, Gun Runners’ Arsenal ve Courier’s Stash adında toplamda 6 DLC var.

Fallout New Vegas

Epic Store’da ücretsiz olan sürüm de ana oyunu ve DLC’leri Ultimate Edition versiyonu. Bilmeyenler için konudan bahsedecek olursak, Fallout New Vegas, Fallout 3’teki olaylardan dört yıl sonrasını konu alıyor. Las Vegas’ın ismi New Vegas olarak değişmiş ve şehir devleti haline gelmiştir. Üç büyük güç New Vegas ve çevresini kontrol etmeye çalışmaktadır. Başkarakter ise New Vegas ve çevresinde posta servisi hizmeti veren Mojave Express’te çalışan bir kurye. Oyunun kahramanı bir gün gizemli bir eşyayı teslim etmek için yolculuk yaparken, pusuya düşürülür ve eşya elinden alınır. Bundan sonra da asıl hikaye başlıyor.

New Vegas’ta yapılan her hareketin, alınan kararın bir sonucu oluyor. Oyunun sonu da bundan etkileniyor. Farklı birkaç son var. Ana senaryo uzun, DLC’lerle birlikte hikaye daha da genişliyor. Eklentilerle birlikte yeni yerler, silahlar, karakterler, görevler oyuna dahil edildi. Epic hesabınız varsa, oyunun bu sürümünü kaçırmamanızı ve kütüphanenize eklemenizi tavsiye ederiz. Fallout: New Vegas, 1 Haziran’a kadar bir hafta boyunda ücretsiz kalacak. Epic Games’in Fallout’tan sonra vereceği oyunun ise ne olduğu belli değil.

TikTok, bir AI sohbet robotunu test ediyor