Fallout dizisinin yayın tarihi açıklandı

Fallout

Sevilen oyun serisinden uyarlanan Fallout dizisinin yayın tarihi açıklandı. Heyecanla beklenen dizi, Amazon Prime Video’da izleyici ile buluşacak.

1997 yılında çıkan ilk oyunuyla hayatımıza giren ve yıllar içinde çıkan devam oyunlarıyla birlikte oyun dünyasının en önemli serilerinden biri haline gelen Fallout serisi, son dönemde bilim-kurgu/fantastik türünde pek çok işe imza atan Amazon Prime Video tarafından diziye uyarlandı. Duyurulduğu günden beri heyecanla beklediğimiz bu dizi, çok yakında izleyici karşısına çıkacak.

Hatırlarsanız Amazon Prime Video, daha önce bir açıklama yaparak Fallout dizisinin 2024’te izleyici ile buluşacağını duyurmuş, fakat net bir yayın tarihi vermemişti. Ancak o açıklama da sonunda geldi. Bugün yayınlanan kısa videoyla birlikte dizinin yayın tarihi resmi olarak açıklandı. Heyecanla beklenen Fallout dizisi, 12 Nisan’da izleyici ile buluşacak.

Fallout Dizisi

Fallout serisi, kıyamet sonrası bir gelecekte geçse de retro bir tarza sahip. Geçtiğimiz aylarda setten gelen ilk görseller de serinin bu retro görünümünü yansıtıyor. Fallout serisinden hatırladığımız Super Duper Market’in önünde eski arabaların, artık dağılmaya yüz tutmuş olan eskimiş hallerini görüyoruz. The Lord of the Rings: The Rings of Power ile tarihin en pahalı dizisine imza atan Amazon, Fallout dizisi için de kesenin ağzını açıyor. Fallout, The Rings of Power kadar abartılı olmasa da oldukça yüksek bir bütçeyle çekiliyor. Bu yüzden diziden beklentiler oldukça yüksek.

Dizi konusunda beklentilerimizi yükselten bir diğer detay da kamera arkasındaki isimler. Çünkü dizi Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisinin imzasını taşıyor. Bildiğiniz gibi bu ikili daha önce birlikte Westworld dizisine de imza atmıştı. Christopher Nolan’ın kardeşi olan Jonathan Nolan ayrıca The Dark Knight serisinin de senaristlerindi. İşin içinde Nolan ve Joy’un olması diziden beklentileri yükseltiyor.

Apple yapay zekaya bir servet harcayacak