Fallout 76 beta tarihi açıklandı

fallout 76 beta

Bethesda, Fallout serisinin merakla beklenen yeni oyunu için beta tarihini sonunda açıkladı. İşte Fallout 76 beta tarihi hakkındaki tüm detaylar.

Hatırlanacağı üzere Fallout serisinin yeni oyunu kısa süre önce duyurulmuştu. Bethesda yetkilileri serinin yeni oyununun online bir yapıda olacağını açıklamış ve genel dinamiklerin hayatta kalma kriterleri üzerine şekillendirileceğini belirtmişlerdi.

Her ne kadar hikaye modundan yoksun bir Fallout fikri, oyun severlere çok ılımlı gelmese de yapımcılar yeni yapıdan hayli umutlular. Genel oynanışta bir sorunla karşılaşmak istemeyen yapımcı ekip, daha önce Fallout 76 beta sürecine dair bazı bilgiler vermişti. Şimdi ise beta tarihleri netleştirildi.

Fallout 76 beta tarihleri belli oldu

Bethesda tarafından yapılan açıklamada, Fallout 76 beta sürecinin Ekim ayında başlayacağı belirtildi.

Yapılan açıklamalara göre, beta süreci ilk olarak Xbox One’da start alacak. Xbox One’ın ardından ise PS4 ve PC oyuncuları da Fallout 76 betasına erişim sağlayabilecekler.

Elbette şunu belirtmemiz gerekiyor. Fallout 76 betasına katılabilmek için oyunu ön sipariş ile satın almanız gerekiyor. Yani oyunu ön sipariş ile satın almadan, betaya katılma gibi bir şansınız bulunmuyor.

Tabi ki yine de Bethesda yeterli oyuncu sayısına ulaşamazsa, betayı tüm oyun severlere açık hale getirebilir. Burada inisiyatif tamamen yapımcı stüdyonun elinde bulunuyor.

Dip not olarak belirtelim. Fallout 76, PC, PS4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak 14 Kasım’da yayınlanacak.

Yeni bir Xbox modeli geliyor