Bethesda Fallout 76 için gün sayıyor

fallout 5

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden biri olan Bethesda, Fallout 76 için geri sayıma geçti. Serinin yeni oyununun E3 2018 etkinliğinde ortaya çıkması bekleniyor. İşte detaylar.

Oyun sektörünün en köklü isimlerinden biri olan Bethesda, şu aralar yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Yapımcı ekip yeni çalıştığı oyun hakkında ilk ipuçlarını geçtiğimiz gün verdi. Şirketin resmi Twitter hesabından “Please Stand By” yazan bir görsel paylaşıldı. Görselin çizim tarzı, Bethesda’nın yeni Fallout oyunu üzerinde çalıştığı şeklinde yorumlandı.

Fallout 76, E3 2018’de detaylandırılacak

Bilindiği üzere Fallout, RPG sevenler için oldukça önemli bir seri. Bu serinin son oyunu yani Fallout 4, 2015 yılında satışa sunulmuştu. Kıyamet sonrası bir dünyada geçen oyun, hikayesi, oynanış dinamikleri ve atmosferiyle oyun severlerden tam not almayı başarmıştı.

Gerçi oyun sektörünü az çok yakından takip edenler, Bethesda’nın RPG oyunları söz konusu olduğunda ne kadar başarılı bir şirket olduğunu zaten biliyorlardır.

O yüzden yeni Fallout duyurusu, şimdiden oyun severleri heyecanlandırmış durumda. Elbette şimdilik oyun hakkında pek bir bilgi yok. Fakat Twitter’dan paylaşılan görsel sonrası, E3 2018’de Fallout 5 duyurusunun gerçekleşeceğine kesin gözüyle bakabiliriz. Dilerseniz bahse konu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

yeni fallout

Güncelleme: Bethesda kısa süre önce Fallout 76 duyurusunu gerçekleştirdi. Oyun için kısa bir tanıtım videosu da yayınlandı. Yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. Fallout 76 ile ilgili tüm detayların önümüzdeki E3 etkinliğinde açıklanacağı belirtildi.