Galaxy Watch Samsung’un web sitesinde ortaya çıktı

Samsung to bring its new Galaxy Watch at IFA 2018

Samsung’un Gear S3’ten sonraki amiral gemisi akıllı saati Galaxy Watch, bu kez de Rose Gold seçeneğiyle bizzat Güney Koreli firmanın web sitesinde ortaya çıktı.

Samsung, Galaxy Watch’u sitesinde konuk etti

Galaxy Watch çıkışından önce Samsung’un sitesinde listelendi. Gear S2’nin yanında görüntülenen yeni cihaz 42 mm boyutu (ve muhtemelen 1.2 inç ekran) ve model numarasıyla gözüktü. Cihaz, SM-R810NZDAXAR model numarasına sahip ve Wi-Fi sürümünü temsil ediyor. Bildiğiniz gibi SM-810 Wi-Fi, SM-815 LTE versiyonu gösteriyor.

GalaxyWatch

Web sitesinde bu detaylar ve tasarım dışında başka bilgi yer almadı. Teknik özellik ve fiyat kısmı boş. Tıkladığınızda ise boş bir sayfaya yönlendiriliyorsunuz. Elbette listelenen cihazın rose gold rengine olduğunu söylemeden geçmek olmaz.

Yeni neslin Gear S4 yerine Galaxy olarak adlandırıldığını biliyorsunuz. Bunun nedeni ise Wear OS‘a geçiş değil, Galaxy telefonlarla daha uyumlu çalışması olacak.

Tizen’li yeni akıllı saatin 9 Ağustos‘ta Note 9 ile birlikte tanıtılması bekleniyor. İlk satış ise 24 Ağustos’ta başlayacak.

Trilyon dolarlık ilk şirket hangisi olacak? Apple mı yoksa Amazon mu?