Fahrettin Koca koronavirüs aşı tarihini verdi: İşte o tarih!

Koronavirüs ilacı fiyatıyla

Küresel çapta 27 milyonu aşkın kişinin hayatında olumsuz etkilere yol açan ve yüz binlerce kişinin ölümüne neden olan Fahrettin Koca, koronavirüs aşı tarihini verdi. İşte merak edilen tüm detaylar.

Fahrettin Koca, koronavirüs aşı konusunda bazı bilgileri halka açtı. Yapılan açıklamalarda, Türkiye’deki aşı çalışmalarına paralel olarak yurt dışındaki aşı çalışmalarına dair de bazı önemli açıklamaları paylaştı. Halk tarafından en çok merak edilen konu daha çok aşı ile alakalı. Bunun nedeni ise normalleşmenin aşı çalışmaları ile gelebileceği inancı.

Aşı çalışmaları birçok farklı koldan yürütülüyor

Son günler itibarıyla Türkiye’de 8 milyon 105 bin 222 adet koronavirüs testi yapıldı ve sonuçlar hiç de iç açıcı değil. Toplamda 284 bin 943 toplam hasta sayısına ulaşıldı ve 6 bin 837 kişi ne yazıkki hayata döndürülemedi. Bu durum kısa bir süre önce daha vahim konuma yükseldi.

Fahrettin Koca koronavirüs aşı

Fahrettin Koca, Türkiye’de toplam 13 tane aşı çalışması olduğunu ifade etti ve önemli bir uyarıda bulundu. Koca, “Aşı 2021 Nisan, Mayıs, Haziran gibi ortaya çıkmış olur” ifadelerine yer vererek son derece önemli bir ayrıntı verdi. Böylece aşı tarih detayları netleşmiş oldu.

Belirti vermeyen koronavirüs hastaları korkutuyor: Vaka sayısı artabilir!

Tarih açısından kafalar son derece karışık. Birçok kişi 2020 yılının Eylül ayını aşı için kesin tarih olarak görürken şimdi Sağlık Bakanı çok farklı bir açıklama yaptı. Henüz tam bir netlik kazandığı söylenemiyor. Ancak resmi makamların yaptığı açıklamaları dikkate almak gerekiyor.