Evil Dead Now geliyor! Bruce Campbell duyurdu

dizi2

Evil Dead Now , yani yeni bir Evil Dead filmi yolda. Açıklama, serinin yıldızı Bruce Campbell tarafından geldi. Peki o da filmde olacak ?

Evil Dead Now, sıradaki filmin ismi. Serinin yıldızı Bruce Campbell’ın paylaştığı bilgiler, filmin mümkün olan en kısa zamanda hazırlanıp vizyona sokulacağı yönünde.

Peki bu filmde Bruce Campbell, “Ash” karakteriyle yer alacak mı diye sorarsanız, hayır, olmayacak. Campbell, yine yapımcı koltuğunda yer alacak ve filmin başrolünde de bir kadın oyuncunun olması bekleniyor.

Yeni filmin senaryo ve yönetmenlik koltuklarında ise, Lee Cronin bulunacak. Cronin, daha önce Ghost Train, Through the Night gibi kısa filmleri yazıp yönetmişti.

Evil Dead Now geliyor! Bruce Campbell duyurdu

Ash Vs Evil Dead Season 4 için hâlâ umut var!

Ash vs Evil Dead ‘in iptal edilmesi tabii ki pek çok hayranı üzmüştü. Çünkü dördüncü sezon için gösterilen teaser video, gerçekten heyecan vericiydi.

Aslına bakarsanız dizinin izlenme rakamları gayet yüksekti, fakat farklı bir durum vardı. Resmi rakamlar, yani Starz üzerinden izlenilme rakamları düşük, ama Torrent üzerinden indirilme ve izlenilme rakamları çok yüksekti. İşte diziyi iptale götüren de bu oldu.

Bu kararın ardından serinin yıldızı Bruce Campbell da bir açıklama paylaşmış ve iptalin gerekçesi olarak korsan izleyenleri göstermiş, sonrasında da Ash karakterinden emekli olduğunu açıklamıştı. O günden beri de Evil Dead için yeni bir gelişme yaşanmadı, ama yine de yakın zamanda bir şeyler olabilir.

Cambpell’ın dizideki rol arkadaşları Ray Santiago ve Dana DeLorenzo, geçtiğimiz günlerde bir YouTube söyleşisine katıldılar ve konuyla ilgili düşüncelerini paylaştılar. Özellikle Ray Santiago’nun söyledikleri dikkat çekiciydi, zira çoğu kişi benzer düşüncede.

“Eğer Hulu, Amazon ya da Netflix üzerinden yayın yapıyor olsaydık, çok daha büyük bir kitleye erişebilirdik, ama bir kablo aboneliği üzerinde yayın yapıyorduk ve bu da oldukça kısıtlı seyirci demekti.”

Oppo Enco W31 kablosuz kulaklık incelemesi