Ash Vs Evil Dead Season 4 için hâlâ umut var!

dizi2

Ash vs Evil Dead, son yılların belki de en kanlı korku komedi dizisiydi. Starz’da 3 sezon boyunca devam eden dizi, düşük rating’ler yüzünden iptal edilmişti.

Ash vs Evil Dead ‘in iptal edilmesi tabii ki pek çok hayranı üzmüştü. Çünkü dördüncü sezon için gösterilen teaser video, gerçekten heyecan vericiydi.

Aslına bakarsanız dizinin izlenme rakamları gayet yüksekti, fakat farklı bir durum vardı. Resmi rakamlar, yani Starz üzerinden izlenilme rakamları düşük, ama Torrent üzerinden indirilme ve izlenilme rakamları çok yüksekti. İşte diziyi iptale götüren de bu oldu.

Bu kararın ardından serinin yıldızı Bruce Campbell da bir açıklama paylaşmış ve iptalin gerekçesi olarak korsan izleyenleri göstermiş, sonrasında da Ash karakterinden emekli olduğunu açıklamıştı. O günden beri de Evil Dead için yeni bir gelişme yaşanmadı, ama yine de yakın zamanda bir şeyler olabilir.

Ash Vs. Evil Dead Season 4 için hâlâ umut var!

Cambpell’ın dizideki rol arkadaşları Ray Santiago ve Dana DeLorenzo, geçtiğimiz günlerde bir YouTube söyleşisine katıldılar ve konuyla ilgili düşüncelerini paylaştılar. Özellikle Ray Santiago’nun söyledikleri dikkat çekiciydi, zira çoğu kişi benzer düşüncede.

“Eğer Hulu, Amazon ya da Netflix üzerinden yayın yapıyor olsaydık, çok daha büyük bir kitleye erişebilirdik, ama bir kablo aboneliği üzerinde yayın yapıyorduk ve bu da oldukça kısıtlı seyirci demekti.”

Buradan yola çıkarak, serinin Netflix’te devam edilmesi gerektiğini ve böyle bir platformda çok daha fazla izleyiciye erişilebileceğini düşünenler bir hayli fazla. Zaten dizinin tüm sezonları artık Netflix’te de var ve bu platformda da Evil Dead bilinirliği oluştu denebilir.

Öte yandan, Dana DeLorenzo da Ray ile birlikte Bruce Campbell’i seriye geri dönmeye ikna edebileceklerine inanıyor. Tabii bunun olabilmesi için evvela iyi bir yayıncı şirketle anlaşma olmalı.

Oppo Enco W31 kablosuz kulaklık incelemesi