Sorduk, cevapladı: Doom filmi için Bruce Campbell’a teklif götürülmüş. Teklif hâlâ geçerli

Sorduk, cevapladı: Doom Annihilation Bruce Campbell'a teklif götürülmüş. Teklif hâlâ geçerli

Bruce Campbell’ı yeni Doom filminde izlemek ister misiniz? Aslında kim istemez ki? Bu gerçekten çok iyi olur, tabii aktör de kabul ederse.

Bruce Campbell, 2019’da gösterime giren Doom: Annihilation filmi için düşünülmüş, ama müsait olmadığı için filmde yer almamış. Doom serisinden esinlenilerek hazırlanan film, düşük bütçeli bir yapımdı ve özellikle oyunun hayranları tarafından eleştirilmişti. Biz de Donanım Günlüğü olarak yönetmenle bir röportaj gerçekleştirmiş ve filmin yapılış sürecini yetkili ağızdan dinlemiştik. Mesela, neden düşük bütçeli bir film yapılmıştı? Bu ve daha fazla sorunun cevapları için buraya tıklayarak röportaja ulaşabilirsiniz.

Filmin yazarı ve yönetmeni Tony Giglio, şu an yeni bir Doom filmi üzerinde çalışıyor. Film hakkında henüz pek detay yok, ama görünüşe göre kadroda istenen isimlerden biri, Evil Dead serisiyle efsane statüsüne erişmiş Bruce Campbell.

Bruce Campbell ‘lı Evil Dead serisi, Doom serisinin ortaya çıkmasında önemli bir esin kaynağı. Buradan yola çıkarak, Twitter üzerinden yönetmene “Bruce Campbell’ı ilk filmde, kötü bir bilim adamı rolünde görebilsek harika olabilirdi, en azından ufak bir rol olsa bile güzel olurdu” diye yazdım. O da verdiği cevapta, zaten ilk film için aktöre teklif götürüldüğünü, ancak müsait olmaması sebebiyle bunun gerçekleşmediğini dile getirdi. Yine de yönetmen, Campbell’ın ikinci filmde olması için kapıyı açık bıraktığını da söylüyor.

Tabii bu teklif sonrası Campbell’dan nasıl bir hamle gelir bilinmez. Campbell, şu sıralar Evil Dead serisinin yeni filmi üzerine çalışıyor. Campbell, Evil Dead Rise isimli yeni filmde muhtemelen sadece yapımcı koltuğunda oturacak. Aktör, Ash vs. Evil Dead serisine yeterli ilgi gösterilmediği için Ash karakterini bir daha canlandırmayacağını ifade etmişti.

Doom: Annihilation filmi için Bruce Campbell'a teklif götürülmüş. Teklif hâlâ geçerli

Huawei Watch Fit Elegant Edition akıllı saat incelemesi