Hagi mi Alex mi? Gençlik ve Spor Bakanı, anket başlattı

5e91573667b0a90c8092d248

Hagi ve Alex. İkisi de Türk futboluna büyük katkılar sundu. Günümüzde de onları konuşuyor, başarılarını hatırlıyoruz. Peki hangisi daha iyi?

Hagi, Galatasaray’ın efsane 10 numarasıydı. Alex de Fenerbahçe’nin. İkisinin de sol ayağı çok güçlüydü ve oynadıkları estetik futbolla beğeni toplamışlardı. Taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan bu ikili için zaman geçtikçe “Hangisi daha iyi?” karşılaştırmaları da defalarca yapıldı. Tabii net bir sonuca varmak güç, ama herkesin bir fikri vardır nihayetinde.

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Twitter hesabında bir anket paylaştı ve futbol severlere sordu:

“Bana göre her ikisinin de yeri çok farklı ancak bu soru anketlerin vazgeçilmezi 🙂 Hagi mi Alex mi?”

Hagi mi Alex mi anketi için şu ana dek 318 binden fazla oy kullanıldı ve an itibarıyla %48’lik oy dilimiyle Alex önde gidiyor. Peki sizin tercihiniz nedir? İsterseniz buraya tıklayarak Bakan’ın Twitter hesabındaki anketine erişebilirsiniz.

Hagi mi Alex mi? Gençlik ve Spor Bakanı, anket başlattı

Oppo Enco W31 kablosuz kulaklık incelemesi

Oppo Enco W31, “gerçek kablosuz kulaklık” olarak nitelendirilen bir ürün. Gerçekten de kullanırken kabloları olmayan, fazlasıyla minimal ve kullanımı kolay bir cihaz. Sadece şarj için Type-C kablosundan faydalanıyorsunuz, hepsi o.

Cihazın ambalajını açtığımızda, oval olarak tasarlanmış taşıma ve şarj kutusuyla karşılaşıyoruz, ki kutuyu açtığımızda da kulaklıklar içinde yer alıyor. İki kulaklık için de mıknatıslı yataklar hazırlanmış ve ortada da şarj durumunu anlayabilmeniz için ufak bir led gösterge bulunuyor.

Toplamda 50 gram ağırlığındaki cihazı çantanızda ya da cebinizde rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Hafif olduğu kadar şık tasarımlı olduğunu da tekrarlayalım. Ayrıca ambalajda, farklı silikon başlıklar da bulunuyor.