Volkswagen’den Türkiye için üzücü haber geldi

volkswagen

Volkswagen yeni otomobil fabrikalarından bir tanesi de Manisa’da kurmayı planlıyordu. Koronavirüs sebebiyle bu plandan vazgeçildi.

Volkswagen, bütün yatırımlarını durdurma kararı aldı. Biliyorsunuz, tüm dünyadaki Koronavirüs salgını sebebiyle pek çok etkinlik iptal edildi ve pek çok şirket, ileriye yönelik yatırımlarını iptal etme ya da ertelemeyi tercih ediyor. Haliyle bu can sıkıcı süreç, Volkswagen’ı da etkiledi ve firma, ileriye yönelik planlamalarında değişikliklere gitti.

Volkswagen'den Türkiye için üzücü haber geldi

Sputnik Türkiye’de yer verilen bilgiye göre firma, koronavirüs salgını nedeniyle talep düşüşleriyle karşı karşıya ve bu sebeple de tüm yatırımlarını durdurdu.

Ve evet, durdurulan bu yatırım planları arasında, Manisa yakınlarına yapılması planlanan otomobil fabrikası da var.

Dw.com/tr’daki haberde ise, daha önce askıya alınan Manisa fabrikası projesinin şimdi tamamen iptal edildiği belirtildi.

Yaklaşık 1 milyar euro yatırım yapılarak açılması hedeflenen fabrikada 4 bin kişinin çalışması ve yıllık olarak da 300 bin araç üretim kapasitesine ulaşılması planlanıyordu.

Evil Dead Rise’da dağ evi olmayacak. Bu kez yükseklere çıkabiliriz

Evil Dead serisiyle ilgili kısa süre önce heyecan verici bir bilgi gelmişti ve Bruce Campbell, Evil Dead Now isimli yeni filmin yolda olduğunu söylemişti. Yeni gelen bilgiler ise, bu ismin değiştiğini ve EvilDead Rise isminde karar kılındığını gösteriyor. Yine Campbell, kısa süre önce katıldığı bir röportajda, yeni film için “Artık ağaçlar arasındaki ev konsepti yok” demişti.

Bu bilgilerin de ışığında, şimdi gelelim söylenti boyutundaki yeni detaylara. Bloody-disgusting sitesinde yer verilen bilgilere göre yeni filmin geçeceği ortam olarak “bir gökdelendeki ofis” tercih edilebilir ve bu gerçekten de seri için çok farklı bir hareket olur.

Bruce Campbell’ın seriyi yeni bir boyuta taşımak istediği de bulunuyor. Bu bağlamda yeni filmde orman içindeki ev konseptiyle karşılaşmazsak buna şaşırmamamız gerekiyor.

Bu arada, Rise’ın daha önce hazırlanan tüm ED yapımlarından bağımsız olması isteniyor ve eğer başarı sağlanırsa, devam filmleri de olacak.

Bildiğiniz üzere Bruce Campbell’ı artık Ash karakteri olarak izleyemiyoruz. Bu yeni Evil Dead filminde, başrolde yine bir kadın karakterin olacağı konuşuluyor. Campbell ise Sam Raimi ile birlikte yapımcı koltuğunda olacak.

Yeni detaylar oldukça paylaşacağız.