Ethereum yükselecek mi? 4000 dolar gelir mi?

Ethereum mu Bitcoin mi sorusu yanıt buldu

3000 bin dolar bandına demir atan Ethereum’da gözler yükseliş sinyallerine çevrilmiş durumda. Peki Ethereum çıkışını sürdürecek mi, yoksa düşecek mi? İşte konu ile ilgili detaylar.

Ethereum yükselecek mi? 4000 dolar gelir mi? Baştan belirtelim. Bu içerikteki hiç bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda yapmanızı öneririz.

Şimdi gelelim haberimize. Bilindiği üzere son günlerde bir ETH kasırgasıdır koptu gidiyor. Bitcoin’in ardından en değerli 2. kripto para konumunda yer alan ETH, sadece son bir ayda yüzde 25 oranında değer kazandı.

Ethereum yükselecek mi

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl ETH ağında önemli bir güncelleme gerçekleşti. Bu güncelleme sonrasında Ethereum’daki işlem ücretleri önemli oranda düştü. Bununla birlikte Ethereum’a olan ilgi arttı ve kısa sürede 3000 dolar bandı geçildi.

Ethereum yükselecek mi

Ethereum yükselecek mi yoksa düşecek mi?

Geçtiğimiz yıl yaz aylarında 2000 doların altında sıkışıp kalan ETH, 1 Ağustos sonrasında ise adeta coşmuştu. Kısa sürede 2000 dolar direncini kıran ETH, önce 2500 dolar ardından da 3000 dolar direncini kırarak önemli rekorlara imza attı. Nitekim bu trafik 2022’de de devam etti.

Geçtiğimiz günlerde 3750 dolar seviyelerini test eden ETH buralardan 2950 dolar seviyelerine kadar geriledi. Peki ETH’nin çıkışı devam edecek mi?

Ethereum yükselecek mi

Bazı uzmanlar ETH’nin yükselişinin kademeli olarak devam edeceğini söylüyorlar. Yani dönemsel olarak düşüşler yaşansa da ETH’nin daha gidecek çok yolu var.

Elbette tekrardan dip not olarak hatırlatalım. Bu bir yatırım tavsiyesi değildir. Keza ETH’nin 1600 dolar seviyesine ulaşıp 70 dolara kadar düştüğü günleri de unutmamak gerekiyor.

Microsoft, güvenlik açığı bulanlara büyük ödüller verecek