Ethereum ve Bitcoin hakkında ilginç iddia

Ethereum

Ethereum ve Bitcoin ile ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Son dedikodulara göre kripto para sektöründe önemli bir düşüş gerçekleşebilir.

Yazımızın hemen başında belirtelim. Bu içerikteki hiç birşey yatırım tavsiyesi değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı şekillendirirken yazılarımızı baz almamanızı rica ediyoruz.

Şimdi gelelim haberimize. Son dönemde kripto para piyasasında anlamsız bir yükseliş var. Anlamsız diyoruz çünkü kripto paralara olan yakınlığıyla bilinen Elon Musk bile BTC ve ETH’nin şu anda haddindan fazla yükseldiğini ifade etti.

Peki analistlerin bu konudaki düşünceleri neler? Aslında çok farklı görüşlere sahip pek çok iddia olduğunu söylemek mümkün. Fakat bu iddiaların ne kadarının gerçeğe dönüşeceğini zamanla göreceğiz.

Ethereum ve Bitcoin hakkında ilginç iddia

Şimdi gelelim iddialara. Kripto paralara yakınlığıyla tanınan bir analist sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda ETH ve BTC’nin düşüşe geçebileceğini söyledi. Üstelik öyle böyle bir düşüşten bahsetmiyoruz.

Hatırlanacağı üzere ETH, 2018 yılında müthiş bir düşüş yaşamıştı. 1400 dolarla zirveyi gören ETH, bir anda 100 doların da altına düşmüştü.

Yakın vadede böyle bir düşüş yaşanır mı bilinmez. Bunu zaman gösterecek. Zira söz konusu kripto paralar olduğu zaman çok emin konuşmak doğru olmuyor.

Öte yandan şunu da söylememiz gerekiyor. BTC’nin önümüzdeki süreçte 100.000 dolar seviyesine ulaşacağına inananların sayısı da hayli fazla. Burada tercih tamamen yatırımcılara kalmış durumda.

Netflix’te kripto para tarafına yatırım yapabilir! İşte detaylar