GeForce Now Türkiye fiyatı beklenenin çok üzerinde

Nvidia GeForce Now

15 Mart’ta kullanıma sunulacak olan GeForce Now, Türkiye fiyatı ile büyük hayal kırıklığı yarattı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Oyun gündemini az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere son dönemde bulut oyunculuk sistemi iyiden iyiye yaygınlaşmış durumda. Google’ın Stadia ile başlattığı trend şu sıralar GeForce Now ile zirve noktasına ulaştı.

Şimdiye kadar Türkiye’de sunucu bulundurmayan GeForce Now, 15 Mart itibariyle ülkemizdeki ilk sunucularını açacak. Basit ve Premium olmak üzere iki farklı abonelik seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkacak olan sistemin fiyatları da belli oldu.

GeForce Now’ın Basic sürümü yurt dışında olduğu gibi Türkiye’de de ücretsiz olacak. Fakat Premium sürüm için oyun severlerin aylık 75TL ödemeleri gerekecek. Evet yanlış okumadınız. Tam 75TL!

GeForce Now Türkiye fiyatı beklenenin çok üzerinde

Bu fiyatın beklenenin hayli üzerinde olduğunu söyleyebiliriz. Genel beklenti fiyatların biraz daha makul düzeyde olacağı yönündeydi. Örneğin aylık üyelik bedeli 40TL civarında olabilirdi. Çünkü GeForce Now oyun severlere bir kütüphane sunmuyor. Steam ve benzeri dijital kütüphanenizde yer alan zaten satın aldığını oyunları deneyimleyebiliyorsunuz. B u da servisin en zayıf yönlerinden biri diyebiliriz.

Bizim görüşümüz servisin fiyatının biraz abartıldığı yönünde. Elbette sizin yorumlarınız da bizler için önemli. Sizin GeForce Now’la ilgili görüşleriniz neler? Dilerseniz haberin altında görüşlerinizi bizlerle yorum olarak paylaşabilirsiniz.

Sosyal medya platformları iki kutuplu hale gelecek