Ethereum 5 bin dolar için nabız yokluyor

Ethereum

Kripto para piyasasında kartlar yeniden dağıtılıyor. Yıl sonuna kadar rekor kırması beklenen Ethereum yeni seviyelere yelken açıyor. İşte konu ile ilgili detaylar.

Ethereum 5 bin dolar için nabız yokluyor. Altcoin söz konusu olduğunda en değerli coin durumunda olan ETH, şu sıralar yeni rekorlar peşinde. Kripto para piyasasını takip edenlerin de bildiği üzere Ethereum geçtiğimiz Mayıs ayında 4 bin 400 dolar seviyelerine çıkarak önemli bir rekora imza atmıştı. Şimdi ise Ethereum bu seviyeyi de geride bırakarak 4 bin 800 dolara kadar yükseldi.

Peki Ethereum’da gelecek vadede beklentiler ne yönde? Aslında şunu söylemek mümkün. Ethereum kısa vadede 6 bin dolar ya da 8 bin dolar bandını aşabilir. En azından genel beklenti bu yönde. Elbette bu senaryonun tersi tahminler de söz konusu.

Ethereum fiyatı yeni zirveler

Ethereum 5 bin dolar için nabız yokluyor

Bazı analistler Ethereum için 5 bin dolar direncinin çok kuvvetli olduğunu ve bu direnç noktasından tekrar 3 bin dolar bandına bir dönüşün olabileceğini ön görüyorlar. Elbette bu şimdilik basit bir tahmin. Keza iki durumun da gerçekleşme olasılığı var.

Malum söz konusu kripto paralar olduğunda tahmin yapmak hayli zorlaşabiliyor. Sonuç olarak biz yine önerimizi söyleyelim. Bu ve benzeri kripto para içeriklerimizin hiçbiri tavsiye niteliğinde değildir. Kendi kararlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda almanız daha doğru olacaktır.

Realme GT Neo Avrupa fiyat netleşti!