Xiaomi Poco M4 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri

Xiaomi Poco M4 Pro tanıtıldı

Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Xiaomi Poco M4 Pro modelini tanıttı. İşte bu modelin özellikleri ve diğer tüm detaylar.

Xiaomi Poco M4 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri. Xiaomi’nin yan markalarından biri olan Poco, uzun süredir söylenti halinde olan yeni modeli M4 Pro’yu nihayet tanıttı. Peki M4 Pro kullanıcılara ne gibi özellikler sunuyor?

5G desteği ile gelen modelde MediaTek tarafından geliştirilen Dimensity 810 5G yonga seti bulunuyor. Bu yonga setine 6GB’lık RAM eşlik ediyor. Telefonun dahili depolama alanı ise 128GB. Dileyenler için 4GB RAM ve 64GB’lık dahili depolama alanına sahip daha düşük bir versiyon da bulunuyor.

Xiaomi bu modelinde 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde 6.6 inçlik bir ekrana yer vermiş. IPS LCD teknolojisine dayanan bu ekranın, ortalama parlaklık seviyesi 450 nits. Ekran tazeleme oranı ise 90hz.

Xiaomi Poco M4 Pro tanıtıldı

Xiaomi Poco M4 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri

5000 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir batarya ile gelen telefonda 33W hızlı şarj desteği de bulunuyor. Bu destek sayesinde telefon yalnızca 59 dakika içerisinde tam olarak şarj olabiliyor. Telefonun Avrupa’daki satış fiyatı ise 230 euro olarak belirlendi. Muhtemelen bu telefon ülkemizde vergilerin de etkisiyle 4000 TL üzerinde bir etiketle satışa çıkacaktır.

Tabi ki söz konusu Poco olduğunda daha düşük bir etiket de beklenebilir. Sonuç olarak bekleyip göreceğiz. Bakalım Poco Türkiye için özel bir fiyat uygulamasına gidecek mi?

Netflix, uygulamasına TikTok tarzı kısa ‘Kids Clips’ akışı getiriyor