Erşan Kuneri dizisinin oyuncuları bakın kimlerden oluşacak [Video]

Erşan Kuneri dizisinin oyuncuları

Cem Yılmaz tarafından yakın bir zamanda izleyici ile buluşması planlanan Erşan Kuneri dizisinin oyuncuları yavaş yavaş belli oluyor. Hadi gelin tüm detaylara birlikte göz atalım.

Erşan Kuneri dizisinin oyuncuları bir süredir merak konusuydu. Netflix’te yayınlanması planlanan bu dizi Cem Yılmaz için bir ilk olacak. Ünlü komedyen bugüne kadar hiç dizi işine girmemişti. Kendisi zaten dizi yapımlarına uzak olduğunu söylemişti. Fakat onun eleştirisi daha çok günümüzde Türkiye’de dizi sektörü ile ilgiliydi.

G.O.R.A ve Arif V 216 gibi filmlerde geçen bu karakter, son derece eğlenceliydi. Karakterin renkli bir kişiliğe sahip olduğu görülüyor. Ayrıca belaltı birçok espriye sahip bu dizide Erşan kuneri ile birlikte 1975 ve 1978 yılları arasındaki film sektörü ele alınacak. Elbette bu komik bir dille ifade edilecek.

Erşan Kuneri ne zaman seyirciyle buluşacak

Türkiye’de tutma ihtimali en yüksek dizilerden bir tanesi olarak görülen Erşan Kuneri muhtemelen 2022 yılında seyirciye sunulacak. Ünlü komedyen tarafından ifade edildiğine göre Netflix platformunda yayınlanması neredeyse kesin. Fakat izleyici ile buluşma tarihi henüz çok net değil.

Erşan Kuneri dizisinin oyuncuları

Bu dizinin oyuncuları ise Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Nilperi Şahinkaya, Merve Dizdar ve Uraz Kaygılaroğlu gibi isimlerden oluşuyor. Genel olarak kadroya bakıldığında gerçekten de son derece deneyimli isimlerin olduğu görülüyor. Cem Yılmaz bu noktada şanslı diyebiliriz.

Erşan Kuneri dizisi Netflix’te yayınlanacak

Dizinin bugüne kadar hiç ele alınmayan bir konuyu işlemesi onu çekici kılıyor. Peki siz Cem Yılmaz tarafından hazırlanan bu yeni dizi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.