Epic Games’in haftalık bedava oyunları belli oldu!

control

PC oyun sektöründeki önemli isimlerden biri olan Epic Games’in haftalık bedava oyunları belli oldu. İşte konu ile ilgili detaylar.

Artık PC oyunculuğu denildiğinde akla sadece Steam gelmiyor. Çünkü Epic Games Store da PC oyunculuğu tarafında çok önemli işlere imza attı. Özellikle de Epic Games Store’un ücretsiz oyunlar dağıtması, kitlesini hızlı bir şekilde genişletmesinde önemli rol oynadı.

Epic Games Store, neredeyse açıldığından beri her hafta ücretsiz oyunlar sunuyor. Hatta bir dönem işi abartıp GTA V gibi bir efsaneyi de ücretsiz olarak oyun severlerin beğenisine sunmuşlardı.

Şimdi gelelim bu haftanın ücretsiz oyunlarına. Epic Games Store’un bu haftaki ücretsiz oyunları Genshin Impact ve Control oldu.

Epic Games’in haftalık bedava oyunları belli oldu!

Genshin Impact genel anlamda herkese hitap etmeyen bir oyun. Fakat anime tutkunu biriyseniz bu yapım mutlaka hoşunuza gidecektir.

Control ise genel anlamda beğeni kazanan bir oyun oldu. Alan Wake tarzı bir yapım olan Control, büyük bir binada yaşanan sıra dışı olayları konu alıyor.

Oyunu indirmek için yapmanız gereken tek şey Epic Games Store’a giriş yaparak bu iki oyunu kütüphanenize eklemek.

Kütüphanenize ekledikten sonra dilediğiniz zaman oyunları indirebiliyorsunuz. Ayrıca oyunları bir defa kütüphanenize eklediniz mi bu oyunlar sizin oluyor. Yani silseniz bile sonradan tekrar indirip oynayabiliyorsunuz. İki oyunu da 17 Haziran’a kadar kütüphanenize eklemeniz gerekiyor.

Facebook ilk akıllı saatinin bazı özellikleri belli oldu