Dirt Rally kısa süreliğine ücretsiz!

dirt rally

Codemasters tarafından geliştirilen ve 2016 yılında satışa sunulan Dirt Rally, Steam üzerinde kısa süreliğine ücretsiz oldu. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Son dönemde dijital oyun satışındaki rekabet önemli ölçüde arttı. Malum, söz konusu PC pazarı olduğunda Valve’nin tekelinde gelişen bir sektör söz konusuydu. Fakat Epic Games’in attığı radikal adımlar sayesinde, bu pazara yeni bir oyuncu daha dahil oldu.

Dirt Rally ücretsiz oldu!

Epic Games Store’un kullanıcı sayısını hızlı bir şekilde her  geçen gün arttırması, Steam’i harekete geçirdi. Epic Games’in her ay bazı oyunları kullanıcılara ücretsiz olarak sunmasının, kullanıcı kitlesine olan artılarını göz önünde bulunduran Valve, Codemasters tarafından geliştirilen Dirt Rally’i kısa süreliğine ücretsiz hale getirdi.

Eğer sizin de Steam üyeliğiniz varsa buradan oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu arada dip not olarak belirtelim. Oyunun tamamen sizin olması için 16 Eylül saat 20:00’a kadar Dirt Rally’i kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. Oyun akşam 20:00’dan sonra tekrardan belli bir ücret karşılığında satılmaya başlanacak. Eğer araba yarışı oyunlarından hoşlanıyorsanız, Valve’in sunduğu bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Steam oyun tavsiye algoritmasını değiştiriyor