Samsung Galaxy F05 Görselleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy F05-2

Samsung’un çok yakında piyasaya süreceği yeni bütçe dostu akıllı telefonu Samsung Galaxy F05’in tasarımını gözler önüne seren görselleri sızdırıldı.

Samsung daha çok amiral gemisi ya da orta segment akıllı telefonlarıyla gündeme geliyor olsa da aslında giriş seviyesinde de varlık gösteriyor. Özellikle Galaxy M ve Galaxy F serileriyle bütçe dostu bir telefon arayanlara hitap eden şirket, bu yıl bu iki seriyi de yeni modellerle ekledi. Ancak şirketin yakın zamanda hız kesmeye niyeti yok gibi görünüyor. Zira son dönemde gelen sızıntılar, çok yakında Galaxy F serisine F05 adını taşıyan yeni bir modelin daha ekleneceğini ortaya çıkardı.

Samsung Galaxy F05, bu hafta önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez de telefonun tasarımını tüm detaylarıyla gözler önüne seren yeni görselleri sızdırıldı.

Samsung Galaxy F05 2

Samsung Galaxy F05 önümüzdeki günlerde Galaxy M05 ile birlikte piyasaya sürülecek. Galaxy F serisinin yeni üyesi iki renk seçeneğiyle satışa sunulacak. Bunlardan birini sızdırılan bu görsellerde görme şansı yakalıyoruz.

Galaxy F05’in teknik özellikleri hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak telefondan öncülünün biraz üzerinde özellikler bekleyebiliriz. Geçtiğimiz yılın başında çıkan Galaxy F04, 6.5 inçlik LCD bir ekrana sahip. MediaTek’in Helio P35 yonga setinden güç alan telefonda bu yonga setine 4 GB RAM ile 64 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefonun bataryası 5000 mAh. Bu bataryanın şarj hızı ise 15W. Telefonun ana kamerası 13 megapiksel. Ona 2 megapiksellik derinlik sensörü eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 5 megapiksel. Şimdi Galaxy F05’in bunun biraz daha üzerinde teknik özellikler sunmasını bekleyebiliriz.

Samsung Galaxy F05 3

Amazon Prime Gaming, İki Yüzüklerin Efendisi Oyununu Ücretsiz Veriyor