Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı

Epic Games Store büyük indirim

Geçtiğimiz hafta Football Manager 2024’ü ücretsiz vererek oyunseverleri sevindiren Epic Games’te bu haftanın ücretsiz oyunları erişime açıldı.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen ayakta kalmayı başaran Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

Son dönemde dikkat çekici oyunları ücretsiz hale getiren Epic, geçtiğimiz hafta, normalde 1200 TL’ye satılan Football Manager 2024’ü ücretsiz vererek oyunseverleri sevindirmişti. Böylesine büyük bir oyunu ücretsiz verdikten sonra Epic’in bir sonraki haftayı biraz daha durağan geçireceği düşünülüyordu. Nitekim öyle de oldu. Epic Games’te bu hafta nispeten daha küçük çaplı iki oyun ücretsiz hale getirildi: Super Crazy Rhythm Castle ve Rugrats: Adventures in Gameland.

Rugrats Adventures in Gameland

Super Crazy Rhythm Castle ve Rugrats: Adventures in Gameland, 19 Eylül 2024 saat 18:00’e kadar ücretsiz kalacak. Bu tarihten sonra ise yerlerini önümüzdeki haftanın ücretsiz oyun ya da oyunlarına bırakacak. Ancak bu süre içinde bu iki oyunu Epic’teki kütüphanenize eklerseniz, oyunlar kalıcı olarak sizin olacak.

Normalde 349 TL’ye satılan Rugrats: Adventures in Gameland’in Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:

Yeni Reptar video oyununun reklamını gören Tommy, Chuckie, Phil ve Lil kendi video oyunlarının içindeymiş gibi davranıyorlar! Birbirinden güzel 8-bit ve HD sanat eserleri arasında geçiş yapın, en sevdiğiniz yavruyu seçin ve tek başınıza ya da eşli oynayın!

Normalde 340 TL’ye satılan Super Crazy Rhythm Castle’ın Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:

Super Crazy Rhythm Castle, ritim tabanlı kaotik bir macera oyunu! Farklı türleri harmanlayan bu oyun gibisini hiç oynamadın. Arkadaşlarınla birlikte hareket ederek kombinasyonunu tamamlamalısın. Tek başına veya en fazla üç arkadaşınla birlikte oyna. Şatoyu fethedebilecek misin?

PlayStation 5 Pro Tanıtıldı; Fiyatı ve Çıkış Tarihi Açıklandı