Epic Games Store’da Haftanın Ücretsiz Oyunu Belli Oldu

Epic Games Store büyük indirim

Her hafta bir ya da iki oyunu ücretsiz hale getirmeye devam eden Epic Games Store’dan 6 Haziran’a kadar ücretsiz alınabilecek oyun belli oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen ayakta kalmayı başaran Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

Platformda bu hafta ücretsiz hale gelen oyun Chivalry 2 oldu. Normalde Epic Games Store’da 69 TL’ye satılan oyun, 6 Haziran’a kadar ücretsiz olacak. Bu süre içerisinde oyunu ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyen Epic kullanıcıları, bundan sonra kalıcı olarak bu oyunun sahibi olacaklar.

Chivalry 2

Chivalry 2’nin Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:

“En büyük ortaçağ savaş alanına dönüş yap! Chivalry 2 ortaçağ filmlerindeki savaşlardan ilham alarak ortaya çıkmış çevrimiçi bir birinci şahıs ‘slasher’ oyunudur. Oyuncular, çarpışan kılıçlardan alev oku yağmurlarına ve büyük kale kuşatmalarına kadar, işlenen dönemin en meşhur anlarını yaşayabilecekleri savaşların ortasında aksiyonun içine bırakılırlar.

64 oyunculu devasa savaş meydanlarının hakimi ol. Sen kaleler için tuzaklar hazırlarken, Takım Hedefi haritaları karşılığında köyleri ateşe verip pis köylüleri katlederken mancınıklar yeri göğü inletecek.”

Apple Vision Pro Sonunda Global Pazara Çıkıyor