Epic Games’te haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Epic Games ücretsiz oyunu

Geçtiğimiz hafta dikkat çekici iki oyunu ücretsiz veren Epic Games’in 5 Ekim’de ücretsiz hale getireceği yeni oyun da belli oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor. Bu trendi bu hafta da devam ettiren Epic, 5 Ekim’den itibaren oyunculara ücretsiz olarak sunacağı yeni oyunu da açıkladı.

Son iki haftadır üst üste ikişer oyunu ücretsiz hale getiren Epic Games, bu hafta yeniden tek oyuna dönüyor. 5 Ekim’den itibaren ücretsiz oyunlar sekmesinde Soulstice ve Model Builder’ın yerini alacak yeni oyun Godlike Burger olacak.

godlike burger

Şu anda Steam’de 199 TL’ye satılan oyunun tanıtım yazısı şöyle: “Godlike Burger’da galaksinin en çılgın restoranını yönet! Müşterilerini canice yöntemlerle sakatla, zehirle, öldür ve hepsini hamburger köftesine çevir! Yeterince zeki davranırsan uzaylı müşteriler mekânına uğramaktan vazgeçmeyecektir çünkü yamyamlık onların kanında var!”

Soulstice ve Model Builder’ı oyun kütüphanelerine ücretsiz olarak eklemek isteyenler için son gün 5 Ekim. Çünkü bu tarihten sonra bu iki oyun da yerini Godlike Burger alacak. Godlike Burger da 12 Ekim’de yerini yeni gelecek ücretsiz oyuna bırakacak. Ancak bu bir haftalık sürede oyunu ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyenler, bundan sonra kalıcı olarak bu oyunun sahibi olacaklar.

OpenAI “yapay zekanın iPhone’u”nu yaratmak istiyor