Oppo, 24 Ekim’deki lansmandan önce Enco X3’ü tüm özelliklerini paylaştı

opp

Oppo, 24 Ekim’de düzenleyeceği lansman etkinliğiyle Find X8 serisi ve bir dizi yeni aksesuarı tanıtacak. Bu etkinlikte dikkat çeken ürünlerden biri de Oppo Enco X3 TWS kulaklıklar olacak.

Etkinlik öncesinde Oppo, Enco X3’ün tüm özelliklerini web sitesinde yayımladı ve bu yeni kulaklıklar, premium ses kalitesi ve gelişmiş gürültü önleme özellikleriyle kullanıcıları etkilemeye hazırlanıyor. Enco X3, BES2700 yonga seti ve iki sürücüden oluşan dinamik bir ses sistemi sunuyor: 11 mm bas sürücüsü ve 6 mm tweeter.

Oppo’nun yeni kulak içi kulaklıkları, 50 dB’ye kadar aktif gürültü önleme desteğiyle geliyor. Ayrıca AI Çağrı Gürültü Azaltma, VPU Kemik Ses İzi Tanıma ve rüzgar gürültüsü önleme algoritması sayesinde her ortamda net bir ses deneyimi sunmayı hedefliyor.

Enco X3

Gelişmiş Bağlantı ve Ses Kalitesi

  • Bluetooth 5.4 ve LHDC 5.0 desteğiyle, kulaklıklar 1 Mbps hızında kablosuz kayıpsız ses iletimi sağlıyor.
  • DYNAUDIO tarafından ayarlanan ses profili, kullanıcıya zengin bir dinleme deneyimi sunarken, 192kHz/24bit ses desteği sunuyor.
  • Uzamsal ses desteği, kullanıcıların müzik ve filmlerden daha etkileyici bir ses deneyimi elde etmesini sağlıyor.

Dayanıklılık ve Akıllı Kullanım

  • IP55 derecesine sahip kulaklıklar, toza ve suya dayanıklılığıyla öne çıkıyor, böylece elleriniz ıslakken bile güvenle kullanabilirsiniz.
  • Hareket kontrolleri sayesinde müziği oynatma/duraklatma veya arama alıp bırakma gibi işlemleri kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

oppp3

Pil ve Şarj Özellikleri

  • Her bir kulaklık 58mAh bataryaya sahipken, şarj kutusu 566mAh kapasite sunuyor.
  • 10W’a kadar kablosuz şarj desteği bulunan kulaklıklar, hem kablolu hem de kablosuz olarak şarj edilebiliyor.

Oppo, henüz resmi fiyatı açıklamamış olsa da web sitesinde ön siparişleri kabul etmeye başladı. Fiyat ve bulunabilirlik detayları, 24 Ekim’deki etkinlikte açıklanacak. Oppo Enco X3, sunduğu yüksek ses kalitesi, gelişmiş gürültü önleme ve dayanıklı tasarımı ile kulaklık pazarında dikkat çekmeyi hedefliyor. Find X8 serisiyle birlikte tanıtılacak olan bu kulaklıklar, Oppo’nun premium ses ürünlerine olan ilgisinin devam ettiğini gösteriyor.

Discord, şimdi de uygulama mağazalarından kaldırıldı