Epic Games’te haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Epic Games Store

Her hafta kullanıcılarına ücretsiz oyun ya da oyunlar veren Epic Games’te bu hafta da iki yeni oyunu ücretsiz hale gelecek.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor. Geçtiğimiz iki haftada The Evil Within gibi dikkat çekici bir serinin iki oyununu ücretsiz hale getiren Epic, bu kez iki oyunu birden ücretsiz yapıyor.

fist

Şu anda Epic Games Store’dan ücretsiz olarak temin edilebilen The Evil Within 2, 2 Kasım’da yerini bu iki yeni oyuna bırakacak. 2 Kasım’dan itibaren ücretsiz hale getirilecek bu iki oyun FIST: Forged in Shadow Torch ve Turnip Boy Commits Tax Evasion olacak.

Bu iki oyunu kütüphanelerine ücretsiz olarak eklemek isteyenler için son gün 9 Ekim. Çünkü bu tarihten sonra FIST: Forged in Shadow Torch ve Turnip Boy Commits Tax Evasion yerini yeni gelecek oyun ya da oyunlara bırakacak. Ancak bu bir haftalık sürede bu iki oyunu ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyenler, bundan sonra kalıcı olarak bu oyunların sahibi olacaklar.

Microsoft değerine değer katıyor