Epic Games haftanın ücretsiz oyunlarını açıkladı

sony ve epic games

Epic Games, 9-16 Aralık tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek oyunları duyurdu. İşte detaylar!

Epic Games haftanın ücretsiz oyunlarını açıkladı. Bildiğiniz gibi Epic Games, her hafta haftanın ücretsiz olarak oynanabilecek yapımlarını duyuruyor. Bu artık platform açısından adeta bir gelenek halini aldı. En az iki en fazla üç oyunun ücretsiz olarak kullanıcılara sunulduğuna şahit oluyoruz. Bu oyunlar kimi zaman belirli bir süreliğine kimi zamansa süresiz olarak bedavaya oynanabiliyor. Epic bu haftanın da ücretsiz oyunlarını duyurdu. Şimdi gelin bu yapımları mercek altına alalım.

Epic Games haftanın ücretsiz oyunlarını açıkladı

Şirket tarafından yapılan duyuruya göre bu hafta bedava oynanabilecek yapım sayısı iki. Bunlardan bir tanesi Godfall isimli oyun. Hali hazırda 69 TL’den satılan oyun ücretsiz hale geldi. Ancak ücretsiz hale gelen bu oyunun tam sürümü olmadığını söylememiz gerekiyor.

Epic Games haftanın ücretsiz oyunlarını açıkladı

Eğer oyunu severseniz ve devam etmek isterseniz hafta bitiminde 15 dolar ödemeniz gerekecek. Bir tanrıya karşı mücadele verdiğimiz Godfall, üç karakterle üç farklı görevi tamamlamak üzerine kurulu.

Bedava olan bir başka oyun ise Prison Architect. Oyunun konusu ise hapishane yönetimi. Daha açık anlatmak gerekirse CEO tarafından hapishane yönetimine getiriliyoruz ve hapishanede yaşanacak olan tüm olaylardan sorumlu oluyoruz. Hapishaneden mahkumların kaçması, ölümler, isyanlar ve daha pek çok felaketi önlemek tamamen bizim elimizde. Eğer önleyemezsek tabii ki de işimize son veriliyor. Oyunları kütüphanenize indirmek için geçerli olan tarihlerin 9-16 Aralık olduğunu tekrar hatırlatmış olalım. Keyifli oyunlar!

Lenovo oyuncu tableti gümbür gümbür geliyor: Yolu açın