En fazla kazandıran kripto paralar bakın hangileri oldu (12 -19 Temmuz)

Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba

En fazla kazandıran kripto paralar her hafta için değişebiliyor. Bazen hiç beklenmeyen kripto para birimleri sert yükseliş yakalarken kimi zaman düşebiliyor. Hadi gelin merak edilen tüm detaylara ve bu haftanın popüler kripto paralarına birlikte bakalım.

Kripto para dünyası yine her zamanki gibi oldukça hareketliydi. Piyasa hacmine ve haftalık fiyat değişimlerine baktığımızda bazıları büyük bir heyecan yarattı. Özellikle son haftalar stabil geçse bile yine de bazıları iyi bir yükseliş yakalamayı başardı. Toplam piyasa değeri ise ne yazık ki bir türlü eski haline dönemiyor.

Kripto para dünyasında bu hafta olumlu yönde değişim yakalayarak yüzde 20 yükseliş elde eden coin, XEM oldu. Böylece fiyatı 0.15 dolar seviyelerine kadar çıktı. Bu kripto para projesi en beğenilenler içerisinde yer alıyor.

En fazla kazandıran kripto paralar paralar yatırımcısını sevindirdi

Bu hafta iyi bir miktarda kazandırmayı başaran bir diğer dijital varlık RVN coin oldu. Yaklaşık olarak yüzde 17,56 oranında yükselmeyi başardı. Böylece fiyat bakımından 0,06 seviyelerine kadar yükseldi. Genel haftaya bakacak olursak aslında son derece iyi bir performans sergilediğini söyleyebiliriz.

En fazla kazandıran kripto

OKB coin ise yine hem hacim hem de piyasa değeri bakımından iyi bir yükseliş yakaladı. 24 saatlik hacmine baktığımızda 153.492.426 olduğunu görüyoruz. Haftalık olarak yüzde 11,50 oranında yükseliş yakaladı. AXS coin ise bu hafta yüz güldüren kripto para birimleri arasında yer alıyor. Haftalık olarak değişimi yüzde 9,26 seviyesinde.

250 milyon dolarlık kripto paraya el konuldu!

AXS coin bir NFT projesi olduğu için ayrı bir değer görüyor. Birçok kişi bu kripto para biriminlerinin beklenenden çok daha fazla artış göstereceğini tahmin ediyor. Peki sizin favori kripto paranız hangisi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.