En fazla kaybettiren kripto paralar bakın hangileri oldu: Yatırımcılar üzgün

Rusya kripto paralar hakkında açıklama yaptı

En fazla kaybettiren kripto paralar belli oldu. Özellikle bazıları kullanıcıları fazlasıyla üzdü. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Bu hafta en fazla kaybettiren kripto paralar sizler için sıralandı. Genellikle dijital para borsaları sürekli kazanç sağlanan bir yermiş gibi görülüyor. Ancak durum tam olarak böyle değil. Bazı kripto paralar tahmin ettiğinizden daha fazla kaybettirebilir. Hatta kimileri evini veya arabasını satıp kripto para alıyor. Sonuç genellikle hüsran oluyor.

Dijital varlıklar çok ciddi şekilde düşebiliyor. Bu hafta en fazla düşüş yaşayan kripto para birimi OMG coin oldu. Yaklaşık olarak yüzde 18,55 seviyesinde düşüş görüldü. Avax ise yüzde 15 düzeyinde düştü. Böylece fiyatı 58,6 dolara kadar geriledi.

En fazla kaybettiren kripto paralar şaşırttı

Bu hafta borsalara bakıldığında SRM coin en fazla kaybettiren bir diğer dijital varlık oldu. Bu haftaki kayıp miktarı yaklaşık yüzde 14,23 seviyesinde. 24 saatlik hacmi 182 milyona kadar düştü. XTZ bu haftanın bir diğer üzen dijital varlığı oldu. Hacmi 613 milyon dolara kadar düştü ve kaybettirdi.

En fazla kaybettiren kripto

Geçen haftaların en popüler kripto para birimlerinden bir tanesi olan ATOM yaklaşık olarak yüzde 12,64 seviyesine kadar düşüş yaşadı. Böylece fiyatı 34,1 dolara kadar düştü. Açıkçası bu pek beklenir bir durum değildi. SOL yine popüler olan bir diğer kripto para birimi. Ne yazık ki bu hafta o da düşenler arasında yerini aldı. En fazla kaybettiren kripto paralar genellikle popüler olanlardan çıktı.

Bu 4 kripto para için nefesler tutuldu: Analistler yorumladı

Son olarak REN coin ciddi bir düşüş ile kullanıcıları üzdü. Bu haftaki değişim yaklaşık yüzde 12,52 seviyesindeydi. Açıkçası kimse onun da bu kadar fazla düşeceğini tahmin etmedi. Haftalık olarak bu gelişmeleri aktarmaya devam ediyoruz.