En çok satılan oyunlar listesinin zirvesi için kıyasıya rekabet devam ediyor

fifa 23

Steam tarafından haftalık olarak paylaşılan “en çok satılan oyunlar” listesinin zirvesinde, oldukça ciddi bir rekabetin olduğu görülüyor.

En çok satılan oyunlar listesinin zirvesi için kıyasıya rekabet devam ediyor. Oyunseverler için en önemli platformlardan biri olan Steam, her geçen gün biraz daha popüler hale gelmeye devam ediyor. Platformun popülaritesinin artmasının en temel nedenlerinden biri, oyuncular için düzenlediği ve neredeyse bitmek tükenmek bilmeyen indirim kampanyaları. Bu sayede oyun kütüphanelerini çok daha uygun fiyattan genişletme imkanı bulan oyunseverler, Steam tarafından paylaşılan verileri de ilgiyle takip ediyor.

Steam Deck 2

Gerçekten de Steam’in paylaştığı “en çok satılan oyunlar” listelerinin hemen her hafta gündeme damgasını vurduğunu söylemek mümkün. Özellikle listenin ilk sıralarında kimlerin bulunduğunu görmek, yeni bir oyun almak isteyip de hangisini alacağına karar veremeyenler için oldukça önemli bir referans noktası oluşturuyor. Peki Steam üzerinden geçtiğimiz hafta yani 24-31 Ocak 2023 tarihleri arasında en çok satılan oyunlar hangileriydi dersiniz?

Steam Deck

En çok satılan oyunlar listesinin zirvesi için kıyasıya rekabet devam ediyor

Yayınlanan listeye baktığımız zaman, birinci sırada FIFA 23’ün olduğunu görüyoruz. Uzun süredir %60’lık indirim kampanyası ile karşımızda olan bu oyun, kampanyadan aldığı güçle geçtiğimiz haftayı lider kapatmayı bilmiş.

Steam Türkiye

Listenin ikinci sırasında ise oynaması ücretsiz olan ve bu sayede de neredeyse 2 yıldır en çok satılan oyunlar listesinin daimi üyesi olan Counter-Strike: Global Offensive’i görüyoruz. Üçüncü sırada karşımıza 699,00-TL’lik fiyatıyla Hogwarts Legacy çıkarken, listenin dördüncü sırasında ise yine %67’lik indirimle önemli bir kampanya dönemi içerisinde olan Red Dead Redemption 2 bulunuyor.

ASUS, geleceği getiren 4 yeni teknolojisiyle dikkat çekiyor