Mortal Kombat X Zirvedeki Yerini Korudu

Mortal Kombat X Çıkış Tarihi Açıklandı

Geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen ve oyunseverler tarafından ilgiyle karşılanan Mortal Kombat X, en çok satan oyunlar listesinin zirvesindeki yerini korudu.

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en sevilen dövüş serileri arasında yer alan Mortal Kombat serisinin merakla beklenen yeni üyesi Mortal Kombat X, geçtiğimiz hafta oyunseverlerle buluştu ve kullanıcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılanarak en çok satan oyunlar listelerine bir numaradan giriş yapmayı başardı. Mortal Kombat serisinin tarihindeki en başarılı oyunlardan biri olan Mortal Kombat X, yaptığı müthiş çıkışla serinin son 23 yıldaki en başarılı çıkışını yapmasını sağladı.

Mortal_Kombat_X

İlk haftasında yakaladığı bu başarıyı ikinic haftasına da taşımayı başaran Mortal Kombat X, bu hafta da Birleşik Krallık’ta en çok satan oyun olarak en çok satan oyunlar listesinin zirvesindeki yerini korudu. Grand Theft Auto V’in ikinci, Battlefield Hardline’ın ise üçüncü sırada yer aldığı en çok satan oyunlar listesinde kürsü geçtiğimiz haftakiyle aynı şekilde sıralandı.

Birleşik Krallık’ta en çok satan oyunlar listesinin geri kalanını ise sırasıyla Minecraft: PlayStation Edition, FIFA 15, Minecraft: Xbox Edition, Call of Duty: Advanced Warfare, Dying Light, Borderlands: The Handsome Collection ve WWE 2K15 oluşturdu.

Microsoft Çalışanların Bir Numaralı Tercihi