Steam yaz indirimleri devam ediyor!

steam

PC oyuncularının merakla beklediği Steam yaz indirimleri tüm hızıyla devam ediyor. Peki bugün Steam’de en uygun olan yapımlar hangileri?

PC oyunculuğunun bugünelere gelmesinde büyük payı bulunan Steam, geçtiğimiz gün yaz kampanyasının startını verdi. 22 Haziran saat 20:00 sularında başlayan Steam yaz indirimleri, 5 Temmuz’a kadar tüm hızıyla devam edecek. Steam’de indirim kuşağına her gün yeni oyunlar dahil edilecek. Zaten Steam’i az çok kullanan biriyseniz bu indirim kuşaklarından da haberiniz vardır. Fakat biz bilmeyenler için ufak bir hatırlatmada bulunalım.

Valve bünyesinde bulunan Steam, senenin belli bölümlerinde genel olarak 1 ya da 2 hafta süren bir indirim sürecine giriyor. Bu indirim sürecinde onlarca oyun normal satış fiyatının çok altına satılıyor. Steam, bu indirim kampanyalarını genel olarak her mevsim başlangıcında tekrarlıyor. Aynen Yaz mevsimine girdiğimiz şu günlerde, yaz indirimlerinin başlaması gibi.

Şimdi gelelim asıl konumuza. Steam yaz indirimleri kapsamında, önemli indirimler alan en dikkat çekici yapımlar hangileri?

Bugün Steam’i açık baktığımızda ilk dikkat çeken isim Tomb Raider Franchise oluyor. İlk 2 Tomb Raider oyunu ve bazı ekstraları kapsayan bu pakette yüzde 60 ile 80 arasında bir indirim mevcut.

Bir diğer dikkat çeken isim ise Rocket League. Normalde 31TL’ye satılan oyun Steam yaz indirimleri kapsamında 18.60TL’ye kadar düşmüş durumda.

Dilerseniz buraya tıklayarak Steam’deki indirimlere direkt olarak göz atabilirsiniz.