En çok satılan oyunlar listesini kampanyalı isimler fethetti

steam

Oyuncular için en önemli platformların başında gelen Steam, en çok satılan oyunlar listesini açıkladı.

En çok satılan oyunlar listesini kampanyalı isimler fethetti. Steam denildiğinde yakın bir zamana kadar akıllarda beliren en önemli imge kampanyalar ve uygun fiyatlı oyunlar oluyordu. Ancak ne yazık ki kısa bir süre önce platform tarafından hesaplama aracındaki döviz kurunun 1,8-TL’den 10-TL’nin üzerine çekilmesiyle bu güzel dönemlerde büyük ölçüde sona ermiş oldu. Şimdiler 5-10-TL gibi fiyatlardan oyun bulmanın zorlaştığı Steam’da oyun alabilmek için büyük kampanya dönemlerini bekleyenlerin sayısı bir hayli fazla. İşte ünlü oyun platformu tarafından paylaşılan haftalık en çok satılan oyunlar listesi, böylesi kampanyalara nasıl ilgi gösterildiğini açıkça gözler önüne seriyor.

Steam yaz indirimleri 2020

En çok satılan oyunlar listesini kampanyalı isimler fethetti

Steam tarafından paylaşılan haftanın en çok satılan oyunları listesine baktığımız zaman, ilk sırada %60 fiyat indirimi kampanyasıyla EA Sports FIFA 23’ü görüyoruz. Geçtiğimiz haftanın 3. olan bu isim 2 sıra birden yükselerek ilk sırayı almış. Aynı zamanda oyunun 21 haftadır en çok satanlar listesini olduğunu da belirtelim.

Epic Games Store

İkinci sıraya baktığımız zamansa, bu listenin gediklisini görüyoruz. Nitekim tam 540 haftadır en çok satılanlar listesinde bulunan Counter-Strike: Global Offensive ücretsiz olmasının avantajıyla bir kez daha ilk sıralarda kendine yer bulmuş.

Steam yaz indirimleri 2020

Geçtiğimiz haftaların birincisi olan ve tüm dünyada rekorlar kıran Call of Duty: Modern Warfare II ise ilk 6 sıranın indirimli veya ücretsiz oyunlar tarafından ele geçirilmesi nedeniyle bu hafta kendine ancak 7. sırada yer bulabilmiş.

ASUS, yeni akıllı bilekliğini piyasaya sürmeye hazırlanıyor