En çok takipçisi olan Twitter fenomenleri

twitter

#İŞBİRLİĞİ

En çok takipçisi olan Twitter fenomenleri hangileri? Bu yazımızda dünyanın en büyük Twitter fenomenlerini sizlerle paylaşıyoruz.

Sosyal medya denildiğinde akla gelen ilk isimlerden birisi de şüphesiz Twitter olacaktır. Facebook ile birlikte sosyal medya kavramının yapı taşlarından biri olan Twitter, günden güne daha da popüler bir hale geldi.

Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Facebook artık eski popülaritesinin çok uzağında. Twitter ise günden güne büyümeye devam ediyor. Yalnız Twitter’ın diğer sosyal medya kanallarından biraz daha farklı bir statüde olduğunu da inkar edemeyiz.

Örneğin Instagram, Snapchat ya da benzeri sosyal medya kanallarında kullanıcılar kendileri ile ilgili bilgileri, resimleri paylaşıyorlar. Twitter ise daha çok bir haber kaynağı görevi üstleniyor. Genel olarak insanlar Twitter üzerinden belli konular hakkında seslerini duyurmaya çalışıyorlar.

Ünlü kişiler kendileri ile ilgili çıkan haberler hakkında açıklamalarda bulunuyorlar. Hatta devlet başkanları, başka ülkeleri Twitter üzerinden tehdit ediyorlar. Nitekim Trump’ın twitter sayfası bu duruma en net örnek diyebiliriz.

En çok takipçisi olan Twitter hesapları 2020 için tıklayın

Instagram beğeni hilesi için tıklayın

Peki böyle güçlü bir sosyal medyada en çok takipçisi olan isim hangisi? Bu yazımızda en çok takipçisi olan Twitter hesapları ile karşınızdayız. Malum, Twitter’da takipçi sahibi olmak pek de kolay değil. Özellikle de ünlü bir isim değilseniz.

Nitekim en çok takipçisi olan Twitter hesapları da genel olarak ünlü isimlerden oluşuyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri en çok takipçisi olan Twitter hesapları listesi (2019) ile başbaşa bırakalım. (Aralık itibariyle güncellenmiştir)

En çok takipçiye sahip Twitter fenomenleri

10) Justin Timberlake

twitter fenomenleri

Takipçi Sayısı: 65.091 milyon
Takip Ettiği Kişi Sayısı: 290
Attığı Tweet Sayısı: 4107