Elon Musk için imza kampanyası! BTC’leri sat!

Elon Muk Starship hakkında konuştu: "Çok aptallık ettik."

Son dönemde kripto para piyasasını manipüle etmekle suçlanan Elon Musk için elindeki Bitcoin yani BTC’leri satması üzerine bir imza kampanyası başlatıldı. İşte detaylar.

Kripto para piyasası denildiğinde akla gelen ilk isimlerden birisi de şüphesiz Elon Musk olacaktır. Musk attığı tweetler ile şöyle ya da böyle piyasaya yön veriyor diyebiliriz. Peki bu durum daha ne kadar devam edecek?

Doğrusunu söylemek gerekirse, Musk’ın elinde bulunan büyük miktardaki BTC bu ismin kripto para piyasasına yöne vermesine neden oluyor. Hali hazırda Musk’ın sahibi olduğu Tesla’da değeri 1.5 milyar dolara yakın BTC mevcut.

Dolayısıyla böyle bir meblağ kripto para piyasasındaki dengeleri bir anlığına da olsa değiştirme gücüne sahip. Nitekim Musk da bu gücü kullanıyor.

Elon Musk için imza kampanyası! BTC’leri sat!

Son günlerde BTC ile ilgili olumsuz tweetler atarak hem Bitcoin’in hem de diğer kripto paraların değer kaybetmesine neden olan Musk sosyal medyanın da hedefine girdi.

Pek çok kripto para yatırımcısı Elon Musk’a elindeki BTC’leri satması için tweet attı. Bunun  yanı sıra Musk’ın sahip olduğu BTC’leri satması için imza kampanyası düzenlendi.

Hali hazırda Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla mevcut BTC rezervini satarsa muhtemelen Bitcoin’in değeri biraz daha düşecektir. Fakat bu düşüşün artından BTC Musk’ın karşısına elini güçlendirecek ve atılan 3 satırlık tweetlerden ötürü değer kaybı yaşamayacaktır.

Kripto para piyasası toparlanıyor mu?