Elon Musk Twitter yönetimini bırakıyor mu

Elon Musk Twitter

Elon Musk’ın Twitter CEO’luğunu bırakıp bırakmamaya karar vermek için açtığı anketin sonucu belli oldu. Halk Musk’a yönetimi devret dedi.

Twitter’ı satın aldığı günden beri gündemden düşmeyen Elon Musk, bu süreçte dünyanın en tartışmalı figürlerinden birine dönüştü. Musk’a karşı tepkiler o kadar büyümüş durumda ki ABD’de bazı Tesla sahipleri, sırf Musk ile ilişkili ile diye arabalarını satacak noktaya geldi. İşlerin artık yavaş yavaş çığırından çıkması Musk’ın üzerindeki baskıyı da her geçen gün biraz daha arttırıyor.

Belki de bundan olsa gerek ki Elon Musk, bugün Twitter’dan bir anket açarak Twitter’ın CEO’su görevinden ayrılmalı mıyım diye sordu. Oylamanın sonucunda Musk’ın anketine katılanların cevabı evet bırakmalısın oldu. Anketin sonucunun belli olmasının ardından şimdi tüm gözler Musk’a çevrilmiş durumda. Meraklı bekleyiş sürerken akıllarda tek bir soru var: “Elon Musk Twitter yönetimini bırakıyor mu?”

Elon Musk, Twitter'ın uzaktan çalışma kurallarını yine değiştirdi

Hatırlarsanız Musk daha birkaç gün önce yine tartışmalı bir konuda karar vermek için Twitter’da anket açmış ve bu anketin sonucuna göre hareket etmişti. O ankette halkın sesine kulak veren Musk’ın bu ankette de aynı şeyi yapıp yapmayacağı merak konusu. Ancak şimdilik Musk’tan bir açıklama gelmedi.

Musk daha önce yaptığı paylaşımlarda Twitter’ın başına geçecek birini bulmanın ne kadar zor olduğuna dikkat çekmişti. Çünkü Musk’a göre bu kişinin sadece Twitter’ı doğru yolda tutacak karakterde ve liderlikte biri olması yetmiyor. Aynı zamanda şirketin batmasını engelleyecek vizyona da sahip olması gerekiyor. Çünkü Musk’ın söylediğine göre şirket bu gidişle çok yakında batacak.

Samsung Galaxy S23’ün çıkışı gecikebilir