Elon Musk Twitter paylaşımı kripto para yatırımcıları için ne anlama geliyor

Teknoloji sayesinde çok zengin olan insanlar

Büyük spekülatif hareketlere neden olan Elon Musk Twitter paylaşımı ile birlikte yine yapacağını yaptı. Peki onun bu paylaşımı kripto para yatırımcıları için ne anlam ifade ediyor? Hadi gelin konuyla ilgili bütün detaylara birlikte bakalım.

Kripto para teknolojisi henüz oldukça yeni. Çeşitli projelerin geliştirildiği ve borsalarda listelendiği şu zamanlarda iyi işler yakalandı. Bazı dijital varlıklarda yaklaşık olarak 100 kat yükseliş bile elde edildi. Bunlar üzerine hepsinin popülerliği arttı. Fakat Elon Musk son 3 haftadır hiç rahat durmuyor ve kripto paraların düşmesine neden oluyor.

Yaşanan son düşüşten sonra kendisi tekrar paylaşım yaptı. Elbette bu sert düşüşte sadece onun etkisi yok. Aynı zamanda Çin hükümeti tarafından kripto paraların ödeme sistemi olarak kullanılamayacağı söylendi. Bunun üzerine tüm kripto paralarda çok sert düşüşler meydana geldi.

Elon Musk Twitter paylaşımı ile yine şaşırttı

Yapılan bu Twitter paylaşımında kendisinin elmas ve el emojisi kullandığı görülüyor. Burada Tesla elmas ellere sahip dediği anlaşılıyor. Böylece elektrikli otomobil devinin aslında sahip olduğu kripto paraları satmadığı ortaya çıkıyor.

Elon Musk Twitter paylaşımı

Ayrıca Musk bir paylaşım daha yaptı. “Master of Coin’e övgü” ifadelerini kullanarak yine Tesla şirketinin en önemli taşlarından bir tanesine gönderme yaptı. Tesla’nın CFO’su Zach Kirkhorn hatırlayacağınız üzere onun tarafından para ustası olarak anılıyordu. Bu Twitter paylaşımında kendisine atıfta bulunduğu söylenebilir.

Kripto para piyasası toparlanıyor mu?

Her ne kadar onun tarafından yapılan paylaşımlar piyasayı etkilese bile yatırımcıların çok dikkatli davranması gerekiyor. Sadece bir veya birkaç kişinin söyledikleri ile yatırım yapmayın. Aksi halde paranızı önemli ölçüde kaybedebilirsiniz.