Elon Musk kripto para paylaşımı yine ortalığı karıştırdı: Spekülasyona doymadı

Teknoloji sayesinde çok zengin olan insanlar

Elon Musk kripto para paylaşımı yaparak ortalığı fena halde karıştırdı. Birçok spekülasyona adı karışan ünlü girişimci buna hiç durmadan devam ediyor. Hadi gelin merak edilen detaylara birlikte bakalım.

Kripto paralar ne yazık ki henüz olgunlaşma aşamasında olduğu için spekülasyona çok açık. Özellikle toplumda bilinen isimler bu tür spekülasyonları daha fazla yapıyor. Önerdikleri kripto paranın fiyatı artınca bundan iyi miktarda kazanç sağlayabiliyor. Hatta bazen kazanılan miktar mevcut şirketlerin kazancını bile geçebiliyor.

Hatırlayacağınız üzere bir dönem Tesla şirketi Bitcoin yatırımı yaptığını söylemişti. Bunun üzerine fiyatlarda iyi miktarda artış yaşandı. Hatırı sayılır derecede yaşanan bu artış aynı şekilde büyük bir boğa sezonunun başlamasını tetikledi. Şimdi ise Musk bazı paylaşımlarla bunu tersine çevirebiliyor.

Elon Musk kripto para paylaşımı hacmi arttırıyor

Musk’ın en fazla bahsettiği kripto para birimi Dogecoin oldu. Bu kripto para Musk sayesinde en az 100 kat oranında büyümeyi başardı. Piyasa değeri bakımından 1,1 milyar dolarlık 24 saatlik işlem hacmine ulaştı. Şaka amaçlı çıkarılan bir kripto para biriminin böylesi bir hacme ulaşması gerçekten de ilginç.

Elon Musk kripto para

Musk tarafından yapılan açıklamalarda bu kripto para biriminin dünyanın en iyisi olduğu ifade edildi. Aslına bakacak olursak kendisi çoğunlukla bu kripto para birimini manipülasyon için kullanıyor. Yeni bir tweet atarak manipülasyon çalışmalarını devam ettirdiğini gösterdi. Harry Potter filmi üzerinden alıntılama yapan ve aynada yeşil mum grafiği gösteren Musk kripto paraların yükseleceğine işaret etti.

Starlink uydusunu aracına yerleştiren sürücü ceza aldı: İlginç görüntüler

Onun paylaştığı tweet birçok kişi tarafından yorum aldı. Özellikle Dogecoin yatırımcılarının ona fazlasıyla kırgın olduğu görülüyor. Bitcoin ise şu sıralar Musk faktörüne rağmen 34 bin dolarda tutunmayı başardı. Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.